онлайн казино Украины

У ФК «Десна» збираються «дати бій» донецьким

У ФК «Десна» збираються «дати бій» донецькимПеред матчем команди чернігівського футбольного клубу «Десна» з донецьким «Шахтарем» на виїзді в Харкові у чернігівців настрій бойовий.

Принаймні, як каже півзахисник «Десни» Артем Фаворов, «ми постараємося дати бій і показати якісний футбол».

– У 10-ти матчах першого кола Ви відзначилися трьома забитими м’ячами, при цьому не віддали жодної результативної передачі. Як оцінюєте ці показники?

– Безумовно, завжди є до чого прагнути. Але мені здається, для центрхава захисного спрямування три голи – непогана цифра. Хоча головне – загальнокомандні результати і якість гри.

– Статистична система InStat стверджує, що в тих же 10-ти поєдинках Ви в середньому 14 разів вступали в єдиноборства й виграли тільки половину. Чи не замало це для гравця Вашої позиції?

– Не знаю, складно сказати… Як мінімум, у половині випадків не програв, не дав себе обійти… Взагалі статистика – специфічна річ, не можна сліпо на неї покладатись. У моєму розумінні, найважливіше – ігрова картинка, відчуття матчу.

– Згідно з тими ж показниками InStat, за все перше коло Ви сфолили тільки 12 разів. Що допомагає зберегти «культуру силової боротьби» у нашому жорсткому Чемпіонаті?

– Що таке фол, чому він виникає? Він виникає тоді, коли не встигаєш або програєш боротьбу. Я багато працюю на тренуваннях, а на полі намагаюся завжди допомагати партнерам. Інколи доводиться порушувати правила не через свою помилку. Проте ще раз скажу – цифри цифрами, а ключове – ігрова картинка.

* * *

«Шахтар» прийматиме «Десну» в п’ятницю, 19 жовтня, у Харкові на стадіоні ОСК «Металіст». Початок матчу – о 19 годині.

  • 0
Добавлено: 20-10-2018, 08:13
0
621

Похожие публикации


Наверх