онлайн казино Украины

Як плітки заважають відновленню спокою на Ічнянщині

Останніми днями попри титанічні зусилля мнсівців, військових, місцевої влади та комунальників по відновленню Ічнянщини, ураженої вибухами на арсеналі ЗСУ, часто поширюються плітки щодо продовження на складах неконтрольованих вибухів, наявності великої кількості незнешкоджених боєприпасів.
Такі плітки поширюються в соцмережах, месендженрами та й просто серед людей. А всі посилання на конкретні факти зводяться до: «… на ринку казали…», «… подруга знайомій телефонувала…», «… у черзі магазину чули…». Люди підтримують ці плітки, продовжують поширювати…

І це в той час, коли зусилля всієї громади спрямовані на відновлення інфраструктури життєдіяльності Ічнянщини. А реагувати на плітки в таких умовах – втрата золотого часу, додатковий стрес для й так нервово та психічно виснажених ічнянців.

Влада постійно інформує населення по радіо щодо ходу відновлювальних робіт, щоденно на офіційних сайтах Ічнянської РДА – ichadm.cg.gov.ua; Управління ДСНС – cn.dsns.gov.ua розміщується актуальна об’єктивна інформація щодо ситуації в Ічні, працюють телефонні «гарячі» лінії.

Плітки – це невидимий ворог. Не давайте пліткам жодного шансу.

  • 0
Добавлено: 19-10-2018, 14:36
0
619

Похожие публикации


Наверх