онлайн казино Украины

Мунуципальна варта слідкує за паліями і «звертається до здорового глузду»

Мунуципальна варта слідкує за паліями і «звертається до здорового глузду»Комунальне підприємство «Муніципальна варта» намагається достукатися до здорового глузду наших співгромадян з приватного сектуру, котрі воліють прибирати рослинні рештки шляхом відправки їх у небо у вигляді диму.

У зверненні говориться таке:

Звертаємось до здорового глузду містян, що палять опале листя, тим більш сміття! «НЕ РОБІТЬ ЦЬОГО!

При спалюванні листя в атмосферне повітря виділяються шкідливі речовини, такі як пил, окиси азоту, чадний газ, важкі метали і ряд канцерогенних сполукю… Вони викликають захворювання дихальних шляхів, знижують імунітет людини, посилюють негативний перебіг хронічних захворювань.

Разом з листям горить сміття, що суттєво посилює забруднення атмосфери.

Наразі, підсилено контроль за спалюванням. Кожного дня спілкуємось з такими “паліями”, складаємо протоколи. Роздано більше тисячі примірників агітматеріалів. Залучили працівників відділів благоустрою Новозаводської та Деснянської рад. Знайшли розуміння з патрульною поліцією, вони в разі виявлення паління також будуть звертати увагу.

Якщо бачите вогонь/дим від спалювання листя або сміття - звертайтесь до міського контакт-центру за тел. 0-800-50-93-50 та повідомляйте адресу, фотографуйте, робіть зауваження паліям й самі.

  • 0
Добавлено: 19-10-2018, 09:47
0
793

Похожие публикации


Наверх