онлайн казино Украины

Чоловік погрожував повіситись, щоб комунальники не забирали його гараж

Чоловік погрожував повіситись, щоб комунальники не забирали його гаражМісцеві жителі кажуть, згодні були узаконити гаражі, але комунальне підприємство Муніципальна варта, яка проводить демонтаж, не дала власникам для цього достатньо часу.

І ось місцевий житель Володимир Ніколаєць обв’язав навколо шиї ланцюг від маніпулятора – так чоловік відстоював свій гараж.

КП «Муніципальна варта» очолює пан Хрустицький – нібито колишній охоронець діючого міського голови Владислава Атрошенка.

Будку намагалась демонтувати через відсутність дозвільних документів. На момент приїзду знімальної групи «Суспільного» пан Хрустицький вів перемовини з власником.

Тамтешні жителі кажуть, що такі сараї використовують як підсобні приміщення, бо інших не мають. Власники згодні узаконити свої сараї і кажуть, вже почали це робити, але до дня демонтажу не встигли отримати потрібних дозволів.

Демонтувати незаконні гаражі у Чернігові почали влітку минулого року. Протягом 2017 року прибрали 120 з них, цього року планують демонтувати 150.


  • 0
Добавлено: 24-05-2018, 08:17
0
620

Похожие публикации


Наверх