онлайн казино Украины

Задоволено позов на користь бюджету Чернігова «ціною» майже 200 тисяч

Задоволено позов на користь бюджету Чернігова «ціною» майже 200 тисячБуло встановлено факт використання фізичною особою комплексу нежитлових приміщень на земельній ділянці комунальної власності в межах м. Чернігова.

Власник майна ухилявся від укладення договору оренди землі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

З метою поновлення порушених економічних інтересів територіальної громади прокуратурою області за результатами зібраних матеріалів, у т.ч. затвердженого в установленому порядку акта розміру збитків (упущеної вигоди) за використання земель без правовстановлюючих документів, підготовлено позов про стягнення на користь органу місцевого самоврядування майже 200 тис. грн.

Рішенням суду від 31 серпня цього року позиція прокурора, що ґрунтувалася на зібраних беззаперечних доказах та узгоджувалася із судовою практикою з аналогічних спорів, підтримана та позов про стягнення на користь Чернігівської міської ради майже 200 тис. грн. задоволено у повному обсязі.

* * *

Непоодинокими є факти використання окремими особами земель під придбаними об’єктами нерухомості без оформлення договорів оренди.

Вони встановлюються в результаті опрацювання даних державного земельного кадастру, відомостей реєстрів про зареєстровані речові права на майно, інформацій органів державної фіскальної служби.

  • 0
Добавлено: 4-09-2018, 09:34
0
751

Похожие публикации


Наверх