онлайн казино Украины

Міськрада обіцяє двоповерхову музичну школу до кінця 2019-го

Міськрада обіцяє двоповерхову музичну школу до кінця 2019-гоУ минулому місяці розпочалося будівництво двоповерхової прибудови до Чернігівської музичної школи №1 ім. С. Вільконського.

Об’єкт зводиться на місці старого одноповерхового будинку, в якому теж проводилися заняття для учнів цієї ж школи.

Він був у аварійному стані, були проблеми з покрівлею, комунікаціями, опаленням та ін. Але без цих площ школі не вистачає класів для навчання. Зведення прибудови має вирішити всі ці проблеми.

Про техніко-економічні показники будівельного об’єкта і хід робіт на ньому прес-службі Чернігівської міської ради розповіли в міському Управлінні капітального будівництва.

Площа забудови - 301, 4 кв.м, а загальна площа її приміщень - 620 м2. На 1 поверсі буде знаходитися 5 навчальних класів, з них 3 звичайних - площею 10 м2 та 2 спеціальних (для хорового співу) площею 20 та 30 м2. На 2 поверсі буде 10 класів, загальною площею 100 м2.

За рахунок другого поверху нове приміщення буде вдвічі більше ніж старе.

Зараз проводяться археологічні роботи, планується, що вони закінчаться до кінця серпня. Після цього буде розпочато будівництво. А всі роботи завершаться в наступному році.

У 2018 році планується виконати всі головні будівельно-монтажні роботи (фундамент, стіни, покрівля).

Об’єкт будується за співфінансування державного (ДФРР) та місцевого бюджетів. Вартість будівельних робіт 9,1 млн грн, їх виконає ТОВ "УТБ-Інжиніринг".

Довідка: Чернігівська музична школа №1 ім С.В. Вільконського - одна із найстаріших шкіл міста. Цієї весни їй виповнилося 110 років.

  • 0
Добавлено: 8-08-2018, 08:16
0
717

Похожие публикации


Наверх