онлайн казино Украины

Хто мастак поковки покувати? Заводу такі потрібні!

Хто мастак поковки покувати? Заводу такі потрібні!ТОВ «Чернігівський ковальський завод», що входить до складу корпорації «Еталон», потребує кадрів.

Завод виробляє поковки для залізничного машинобудування, а також для виготовлення карданних валів автомобілів, карданів та шарнірів сільськогосподарських машин.

Колектив заводу постійно працює над вдосконаленням процесу виробництва. Так, протягом минулого року освоєно 25 нових поковок, зокрема 5 – для іноземних споживачів, а загальні обсяги виробництва в порівнянні з попередніми періодами збільшились на 25 % і становили понад 3000 тонн поковок.

Трудовий колектив заводу налічує більше 200 працівників. Основний кваліфікаційний склад робітників – ковалі-штампувальники, фрезерувальники, токарі, оператори верстатів з програмним керуванням, шліфувальники, електромонтери з ремонту та обслуговування електроустаткування. Середній розмір заробітної плати кваліфікованого робітника становить понад 6 тис.грн.

Завод працює в дві зміни: з 6:30 до 14:50 і з 14:50 до 23:10. Після закінчення другої зміни роботодавець організовує розвозку в межах міста.

Велика увага приділяється і створенню соціальної сфери: працює медпункт, їдальня, є побутові кімнати та кімнати для відпочинку, а найближчим часом підприємство планує ввести в дію гуртожиток для проживання працівників з району та області.

Надійний партнер підприємства в підборі працівників - міський центр зайнятості. Історія співпраці розпочалась ще в 2005 році – майже від створення заводу. Крім безпосереднього добору ключових для підприємства робітничих кадрів, центр зайнятості також організовував професійну підготовку необхідних працівників, зокрема за професіями електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, різальник металу, стропальник, машиніст крану тощо. Завод співпрацює зі службою зайнятості і в напрямку організації оплачуваних тимчасових робіт для безробітних. Так, у поточному році безробітні виконували на підприємстві підсобні роботи.

Активна робота по укомплектуванню підприємства кадрами триває. Так, у минулому році за сприяння служби зайнятості укомплектовано 43 вакансії, у поточному - 29. Наразі заводу потрібні майстер дільниці, інженер з якості, слюсар-ремонтник, токар, фрезерувальник, коваль-штампувальник, шліфувальник, оператор верстатів з програмним керуванням, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, машиніст крану. Для осіб без досвіду роботи підприємство пропонує навчання на виробництві за професіями коваль-штампувальник, шліфувальник, оператор верстатів з програмним керуванням.

  • 0
Добавлено: 14-07-2018, 09:03
0
716

Похожие публикации


Наверх