онлайн казино Украины

Олександр Рябоконь: «На другому зборі зіграємо чотири поєдинки»

Олександр Рябоконь: «На другому зборі зіграємо чотири поєдинки»Головний тренер чернігівського футбольного клубу «Десна» розповідає про підготовчі збори команди – минулі та майбутні.

Коментарі тренера опублікувала прес-служба клубу.

– Олександре Дмитровичу, матчем із ковалівським «Колосом» «Десна» завершила перший навчально-тренувальний збір. Чи все вдалося виконати із запланованого?

– На першому зборі, який тривав 11 днів, ми дуже плідно попрацювали. Власне, все, що планувалося, вдалося реалізувати. Ми провели три повноцінні спаринги, зіграли з хорошими суперниками. А хлопці отримали ігрову практику. Далі будемо зменшувати фізичні навантаження і збільшимо інтенсивність тренувань. Та, що найголовніше, вдалося обійтися без травм.

– У трьох контрольних матчах в активі «Десни» одна перемога, нічия та поразка. Наскільки задоволені грою команди?

– Завжди хочеться кращого. Але потрібно враховувати, що хлопці отримували величезні навантаження, тож грали, так би мовити, на важких ногах. Тому контрольні зустрічі нам були потрібні для того, аби перевірити і функціональний стан гравців. Також, зокрема, ми подивились у справі новачків, перевірили їхній характер, як вони справляються з навантаженнями.

– У літнє міжсезоння «Десна» вже підсилилася сімома гравцями. Що можете сказати про новачків?

– Це покаже тільки сезон. Перші матчі чемпіонату вже дадуть якусь відповідь. А контрольні поєдинки призначені для того, аби набрати форму.

– Які плани стоять на другий навчально-тренувальний збір, який команда проведе в Полтаві?

– Попередньо у нас заплановано чотири товариські зустрічі: проти «Металіста 1925», «Дніпра-1» та «Ворскли». Ще одного суперника підшуковуємо. Будемо багато працювати над командними діями, над синхронністю, награватимемо ігрові зв’язки. В основному це, звичайно, тактична робота. Якщо говорити про функціональні деталі, то це мислення, пересування та робота з м’ячем. Будемо сподіватися, що й на другому зборі вдасться сповна реалізувати все, що запланували.

  • 0
Добавлено: 9-07-2018, 09:11
0
623

Похожие публикации


Наверх