онлайн казино Украины

Олег Ляшко – єдиний політик що прийшов на допомогу людям

Олег Ляшко – єдиний політик що прийшов на допомогу людямОлег Ляшко приїхав на рідну Чернігівщину рятувати земляків від наслідків зливи, через яку тільки в обласному центрі постраждали понад 90 приватних домоволодінь.

Лідер Радикальної партії одразу поїхав до мешканців будинку по вулиці Текстильників, 23, яких відселили до гуртожитку професійного ліцею побуту. Це 28 чоловік, з них 7 маленьких дітей.

Підвал їхнього помешкання залило водою, через що стіни і стеля почали обвалюватись. Люди у відчаї. Бояться, що їхній будинок завалиться, адже і без того більше 30 років перебуває в аварійному стані. Олега Ляшка постраждалі зустріли з надією. Кажуть, він єдиний політик, хто відгукнувся на їхню біду.

«Коли приїхало начальство, тоді почали щось робити. Поки не буде трупів, як на Попудренка,16, коли обвалилися стіна у гуртожитку – вони нічого робити не будуть. Дощ пройде, знову заллє і знову нас виселятимуть», - зізналися Ляшку мешканці будинку на Текстильників, 23.

Народний депутат заспокоїв людей та пообіцяв вирішити їхню проблему із житлом.

«Якщо у місцевому резервному фонді недостатньо коштів, я буду звертатися до уряду, щоб вони виділили компенсації за втрачене майно і на ремонт житла. Щоб після дощу не відселяли людей з дітьми по гуртожитках. Цьому будинку вже 30 років. Він – під знос. Можливо сьогоднішня наша зустріч допоможе нарешті вирішили цю проблему, щоб люди не чекали дощу, як потопу», - наголосив лідер РПЛ.

Після зустрічі з постраждалими Олег Ляшко особисто проінспектував аварійний будинок на Текстильників, 23. Викликав на місце і заступника мера. Тільки політик доторкнувся до стіни – штукатурка посипалася ледь йому не на голову. Люди кажуть, зверталися зі своєю проблемою не один рік по всіх інстанціях, але ніхто не допоміг.

«Дірка над головою. Штукатурка на голову падає. Хто за це відповідає? За весь час змінили лише рубильники. Ми не можемо так жити!», - зі сльозами на очах розповіла мешканка будинку Євгенія.

Політик поставив жорсткий вердикт аварійному будинку.

«Для всіх очевидно, що будинок обвалюється. Якщо місцеві чиновники вважають, що цей будинок нормальний, хай поміняються з людьми місцями, переїдуть сюди, а люди – у їхні хати. Або нехай ремонтують, або, якщо це неможливо, проведуть комісію, складуть акт і виселяють людей. Не може бути такого, що після кожного дощу будинок валиться, а вони кажуть, що нічого не трапилось. Я зроблю все, щоб допомогти цим людям, щоб вони і їхні діти не страждали», - запевнив лідер РПЛ.

Крім того, Олег Ляшко дав доручення місцевій владі забезпечити всі необхідні умови для відселених та компенсувати з місцевого бюджету кошти за комуналку.

«Зробіть так, щоб дитина не плакала і ні на що не скаржилася. Шукайте можливості. У вас вистачає грошей. Є резервний фонд. Візьміть звідти кошти. Це копійчані для бюджету гроші, але великі для людей. Заплатіть за світло, поставте обігрівачі, холодильники, переноску, матраци дітям покладіть. Організуйте роботу, щоб діти були в теплі і якнайшвидше зробіть, щоб люди повернулися додому. Давайте робіть все, що можна!», - звернувся до місцевих чиновників Ляшко.

  • 0
Добавлено: 4-07-2018, 08:08
0
595

Похожие публикации


Наверх