онлайн казино Украины

Блауш-старший на RAV-4 збив дитину й пішки дременув навтьоки

Блауш-старший на RAV-4 збив дитину й пішки дременув навтьоки Надвечір в суботу, 19 травня, у Чернігові водій збив 11-річного хлопчика на велосипеді, а сам дременув навтьоки.

Один з пасажирів викликав «швидку» та разом із батьком допоміг хлопчику піднятися, але потім водій та пасажири залишили місце події.

Чернігівська поліція відкрила кримінальне провадження та встановила усіх осіб, які були в авто.

Авто – на штрафмайданчику. Знайдена на узбіччі речовина білого кольору вилучена та направлена на експертизу.

Про це повідомила речниця Чернігівського відділу поліції Юлія Ковтун.

Тим часом медики рятували дитину.

Поліція працювала впродовж ночі й на ранок 20 травня опитала водія та пасажирів автомобіля, що збив дитину.

Подальші слідчі дії тривають під процесуальним керівництвом міської прокуратури з метою встановлення обставин цього правопорушення.

Розслідування триває в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу – порушення правил безпеки … заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Хід справи в поліції обіцяють максимально публічний та об’єктивний.

«Усім діям буде дана правова оцінка: хто був за кермом, що трапилося, чи можна вважати, що дитину залишили у небезпеці тощо. Суспільство вимагає оцінку прямо зараз, але таврувати когось заздалегідь поліція не буде», – зауважив начальник Чернігівського відділу поліції Володимир Реберг.

Як подейкують у Чернігові, водій – брат доволі відомої особи.

Ось так подейкували, та й отримали підтвердження з перших... принаймні, сімейних рук.

Дмитро Блауш, помічник-консультант народного депутата і заступник голови Чернігівської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка, написав розлогий пост у Facebook, де сказав, зокрема, наступне.

1. Найголовніше, це життя та здоров`я дитини. ... Я особисто та моя сім’я зробить все від себе залежне, щоб хлопчик отримав все необхідне лікування, це той мінімум, який ми можемо зробити.

2. Кожна людина відповідає сам за себе, або за своїх дітей, але аж ніяк не за братів, сестер, батьків. У мене вистачає родичів зі схожим прізвищем ... Особисто я пройду всі випробування, не маючи жодного відношення до цієї ситуації...

3. Безумовно завдячуючи «окремим журналістам» які пишуть Заголовки, що «Блауш збив дитину і втік» ця справа має великий резонанс, бо Блауш це я...

4. Ніхто не відмовчується, ніхто не ховається. Так, мій брат був співучасником цієї ДТП, але чому ніхто зі свідків, ніхто зі ЗМІ не пише, що саме мій брат викликав швидку, що саме мій брат разом з батьком дитини надав першу допомогу дитині та разом з батьком поклав дитину в карету швидкої…

5. Чому ніхто не пише, що дитина виїхала на проїжджу частину?? Де немає зебри, а навпаки це об’їздна дорога по який їздять машини щосекунди. Чому всі пишуть, що дитину збили на узбіччі, якщо дитина реально виїхала на дорогу і шансів уникнути ДТП не було?? Чому ніхто не пише, що є свідок, який за 10 хвилин до цього сама ледь не збила цього ж хлопчика бо він так само вискочив на дорогу і за ним ніхто не дивився?? Як батьки дозволили розсікати свої дитині на небезпечній дорозі?! Та те що машина їхала з дозволеною швидкістю адже інакше були б зовсім інші наслідки!

6. І не треба писати про різні стани його сп’яніння, він був абсолютно тверезий. І ще один цікавий факт, щодо «невідомого пакету», … яким чином він встиг все це зробити в шоковому стані, а ще й «невідомий пакет» який йому приписують відбігти і кудись викинути!?

7. Всі інші деталі питайте у нього, а не у мене. Він мій брат, а не мій син. Одне можете знати точно, він вже за годину після ДТП пішов до відділку поліції і пройшов всі необхідні процедури, які проходить і зараз разом з прокуратурою так само дає покази і додаткові необхідні аналізи.

  • 0
Добавлено: 21-05-2018, 09:30
0
1 103

Похожие публикации


Наверх