онлайн казино Украины

Маніпулятор

МаніпуляторМинулого четверга, 29 березня у Чернігові, на Валу сталася подія, коли одна особа намагається відкинути здоровий глузд громадськості та зруйнувати співпрацю людей, які свідомо прагнуть зробити наше місто охайнішим.

Завдання цієї особи зірвати усі спроби зробити наше місто кращим і сучаснішим.

Судіть самі.

Домовленість перед сутичкою

Місяць тому комунальне підприємство «Зеленбуд» поступилося вимогам громади, яка були проти розчистки Валу, щоб підкреслити його архітектуру, і позбутися аварійних та хворих дерев.

Зеленбудівці разом зі спеціалістами екоінспекції, активістами-екологами з організації «Еко-місто» та науковцями визначили тільки аварійні дерева, які неможливо вилікувати. Сталося це 29 березня.

Чернігівська філія суспільного телебачення відзняла сюжет, про те, що фахівці, службовці і громада досягли консенсусу – тобто погодилися зрізати і обрізати аварійні та безнадійно хворі дерева.

Ось доказ:



Але в Чернігові є активіст, якого не стосуються, що громадськість і фахівці уже вирішили та працюють спільно над упорядкуванням Валу. Його уже побоюються самі громадські активісти. Йому уже не насмілюються заперечувати чи аргументувати нормальні мислячі люди, які мають здоровий глузд.

Інстинкт тирана-провокатора

Якщо ви не підтримуєте те, що він говорить, не гладите за шерстю, чи насмілилися заперечити - у нього істерика. Це дитячий психотип маленького тирана . Якому або підкоряються, або автоматично стають його ворогами.

Придивіться до його поведінки в усіх ситуаціях і все зрозумієте. Ви поблажливо махаєте рукою і кажете «Так він же проти корупції і проти влади бореться!».

Він ніколи не був борцем проти влади. Він завжди боровся за те, щоб показати, що він найрозумніший! В усьому.

Найлегше це зробити тоді, принижуєш іншого. І безпрограшно, коли критикуєш владу. Яку дійсно часто і відшмагати не гріх.

Однак цей активіст давно уже став борцем проти тих, хто насмілюється йому заперечувати. Не поділяєте його єдино вірних поглядів, значить ви - ворог. І крапка.

Дивіться частину відео, яке він зняв. Повний варіант знаходиться у нього на телефоні. Повний варіант йому невигідний, тому активіст не викладав відео у загальний доступ.

Зверніть увагу, він, як неврівноважений начальник, покрикує на робітників, наче на підлеглих. Погонич.

До речі, він – розумний. Він свідомо провокує людей на грубість чи бійку. Він вивчає юридичну справу і знає, як потім перевернути все на свою користь. Подивіться уважно, відзняте відео і обірване. Бо далі було зняте те, що активісту невигідно.



Зверніть увагу, активіст запитує : де ваш начальник? Хоча знає, бо півгодини тому активіст знаходився на сесії Чернігівської міської ради і бачив там депутата Старікова (начальник КП «Зеленбуд») .

Тобто він знає відповідь на запитання , але грає на публіку для того, щоб ви, глядачі, побачили який він хоробрий. Мовляв, правильно робить, начальника сюди на килим!

Зверніть увагу: всі робітники , які говорять з ним - не підвищують тону і спокійно розмовляють. У них нема в голосі тієї істерики, яка передує сутичці. Вони спокійно і чемно відповідають. На відміну від автора відео.

Добу на його сторінці у мережі Facebook нічого не було про інцидент, який також відзняв , але приховав.

Удар в обличчя

Що відбулося далі? Лише наступного дня стало відомо з Інтернет-видань , що сталася «потасовка».

У результаті, за словами активіста, у нього пошкоджений палець. За словами керівника «Зеленбуду», активіст ударив в обличчя співробітника підприємства. Як там було в деталях, можна сподіватися, розбереться поліція і згодом, якщо дійде, суд.

Читаю інколи пости цього активіста. Бачу самолюбування. Бачу з якою ненавистю він огризається на коментарі, де хтось висловлює інакшу думку. Так само, як і публічно кричить на сесіях чи на заходах, де вступає в перепалку з опонентами. Поведінка з провокуванням.

"Люди з нарцисичними тенденціями можуть вороже ставитись до інших через коментарі, які вони вважають негативними. Крім того, вони можуть поводитись агресивно, тому що схильні до агресії та маніпулятивної поведінки", - цитує Independent співавторку дослідження Неллі Ференчі.

Втім , Бог йому суддя. Хоча хто знає, як може повернутися, коли справа з інцидентом 29 березня повернеться по-іншому. Може дійти і до суду.

  • 0
Добавлено: 5-04-2018, 08:12
0
710

Похожие публикации


Наверх