онлайн казино Украины

Чому Чернігів втратив мільйон €вро інвестицій?

Чому Чернігів втратив мільйон €вро інвестицій?Цей естонець українського походження прийшов до Чернігова аби інвестувати гроші та зробити, за прикладом європейських країн Прибалтики, сучасну житлову-комунальну сферу в найпроблемнішому районі міста - Шерстянці.

Він також почав готуватися до масштабних інвестицій в підприємство «Центрліфт», аби зробити сучасне і безпечне ліфтове господарство. За прикладом Естонії, яка, до речі, входить до Євросоюзу.

Але через кілька місяців в соціальних мережах та Інтернет-ЗМІ на його компанію і партнерів вилили тонни словесної грязюки і негативу (ВСЁ ПЛОХО, НАЖИВА, ЭТО НЕ БЕСПЛАТНО, ВИГОДА і КУРУПЦІЯ).

Розпалювання агресії, маніпуляції з боку громадських діячів в Інтернеті, їх звинувачення та недовіра до будь-яких перемін, змусили бізнесмена відмовитися від інвестицій в Чернігів.

Це відповідь на питання: чому з нами, жителями Чернігова, не хочуть працювати і мати справи.

Ми багато товчемо про те, що економіку та місто треба розвивати, а самі виганяємо звідси тих, хто уже побудувати житлово-комунальне господарство за європейськими зразками, як , наприклад , в Естонії.

Отже розмова з паном Марком Ервіном.

  • 0
Добавлено: 20-03-2018, 08:10
0
750

Похожие публикации


Наверх