онлайн казино Украины

Попалися донецькі крадії автономерів. Але не поліції…

Попалися донецькі крадії автономерів. Але не поліції…«Спіймали чортів, котрі крадуть номери й залишають записку з вимогою викупу», – повідомляє активіст спільноти «Авто євро сила» Андрій Реутов.

Це той випадок, коли «органи» не можуть або не хочуть, чи вони надто неповороткі зі своєю паперовою тяганиною. В таких випадках часом громадяни беруть і роблять.

Сенс вимагання простий: водій повертається і бачить відсутність держномерів та папірець з вимогою викупу. Не всім до вподоби, та ще й у розпачі й часом поспіху, писати заяви в «органи», які напевно не дадуть результату...

Відомі такі випадки (викрадення номерів) і в Чернігові, зокрема з гостями з Білорусі.

Втім, і платити викупи таким кадрам в жодному разі не можна. По-перше, не можна їх заохочувати. По-друге, зовсім не гарантовано, що такі покидьки будуть перейматися поверненням номерів – у кращому разі можуть надіслати повідомлення із вказанням схованки. По-третє, схованку можна знайти й самому: напевно, номери десь неподалік попід парканом чи кущем, бо крадії навряд чи з ними будуть далеко ходити.

Отже, активісти спіймали…

Як бачимо з фото, одним з крадіїв виявився молодик Артем Ворона, що покинув рідну Донеччину в пошуках кращої долі.

На фото також видно, що бідолаха послизнувся і впав (можливо, навіть не раз). А чуйний та лагідний активіст допомагає йому підвестися, щоб запитати, чи той не забився при падінні.

Зрештою крадіїв "здали" у поліцію.

  • 0
Добавлено: 19-02-2018, 08:37
0
727

Похожие публикации


Наверх