онлайн казино Украины

Дрифтити на площі можна? Щоправда, «Муніципальна варта» проти

Дрифтити на площі можна? Щоправда, «Муніципальна варта» проти23 січня близько 22-ї години невідомий (!) водій легковика BMW-323і катався на Красній площі Чернігова поміж новорічною ялиною та дивакуватими дерев’яними «хатками», намагаючись при цьому дрифтити засніженою площею.

Комунальники з підприємства «Муніципальна варта» завдяки камерам системи «Безпечне місто» встановили державний номер авто.

І хоча це був «несвіжий» BMW і поводився не зовсім доречно, але, на відміну від поширеного стереотипу, державні номери виявилися українськими й навіть чернігівськими, а не литовськими чи польськими.

На думку комунальників з КП «Муніципальна варта», водій, цитата, «керував транспортним засобом грубо порушуючи транспортним засобом, грубо порушуючи правила дорожнього руху (ст.122, ст. 125 КУпАП)».

Встановлені дані разоми з відеофіксацією комунальники передали в управління патрульної поліції в м.Чернігів «для вжиття відповідних заходів з приводу недопущення в подальшому подібних правопорушень».

Втім, як слушно зазначають чернігівці у численних коментарях в соцмережах, там і порушення ПДР навіряд чи можна водію приписати, й особа водія не встановлена, яким мав би за порушення відповідати.

«А как будут выяснять, кто был за рулем, владелец? Кум? Брат? Сват? Бабуля? Собака Жучка? Штраф кому вручать будем?» – уточнює Арина Миненко.

Водночас озвучена й думка, що статтею 122 КУпАП можна карати за рух пішоходною зоною Красної площі. Якщо, звісно, там видно розмітку і її межі…

  • 0
Добавлено: 25-01-2018, 08:57
0
782

Похожие публикации


Наверх