онлайн казино Украины

Невідомий молодик розмічує хрестами дерева на Валу

Невідомий молодик розмічує хрестами дерева на ВалуЙмовірно, запланована практично тотальна вирубка дерев на Валу.

Сьогодні, 14 лютого, між 11:20 та 12:30 на Валу на доволі великій частині його території, яка практично відповідає скандальному «Проекту капітального ремонту парку ім. Коцюбинського», помічений молодик, що інструментом пошкоджував кору дерев у вигляді хрестів.

На запитання, хто він такий і навіщо це робить, він відповідав, що не буде нічого говорити, бо ті, хто запитує, не є для нього перевіряючими особами і начебто не мають право навіть знімати його та його діяльність.

Першій людині, яка до нього звернулась, він прекомендував висловити всі претензії до установи на вул. 1 Травня, а другій запропонував скаржитись за адресою вул. Реміснича, 19.

Напевно, це є повзуча підготовка до реалізації скандального «Проекту капітального ремонту парку ім. Коцюбинського», щоб ще до її початку під виглядом масової санітарної вирубки очистити цю територію від дуже великої кількості дерев.

Загалом було затавровано близько 60-100 дерев, а в деяких місцях, наприклад, навпроти пішохідного преходу біля буд. на вул. Преображенська, 14, територія між вулицею та пішохідною алеєю довжиною близько 50-80 метрів повністю повинна бути звільнена від дерев.

І все це – без усякого комісійного обстеження за одноосібним маркуванням цієї молодої невизначеної особи.

Раніше, упродовж останніх 4-6 місяців, на Валу вже була знищена дуже велика кількість здорових дерев, від яких залишились тільки пеньки з повністю неушкодженою деревиною на зрізі.

Про це повідомляє краєзнавець Костянтин Ягодовський.

* * *

Можливо, чернігівці вже забули деякі події.

Такі, як масова вирубка дерев поза встановленою процедурою на пляжі «Золотий берег».

Або таку подію. як раптова, у вихідних день, вирубка гаю на березі Стрижня на проспекті Перемоги.

А пам’ятаєте, як під прикриттям зливи почалася вирубка дерев на центральній парковій алеї під будівництво «Акваріуму»?

В який-небудь вихідний, бажано за поганої погоди, ймовірна раптова вирубка й на Валу.

Така ціна «громадським слуханням» нинішнього міського голови, за правління якого, як кажуть «хоть что-то делается в городе». Така ціна його закликам до "конструктивного обговорення".

Прогуляйтеся Валом. Сходіть з дітьми, якщо вони у вас є. Можливо, вони запам’ятають древній Вал таким затишним і природнім, як нині. Тим більше, якщо не збираєтеся сказати цьому "ні".

  • 0
Добавлено: 15-02-2018, 08:24
0
742

Похожие публикации


Наверх