онлайн казино Украины

За чужу кукурудзу суд дав 8 років, ще й призначив «добро» з хати винести

За чужу кукурудзу суд дав 8 років, ще й призначив «добро» з хати винестиЧернігівський райсуд в лютому 2017-го засудив мешканця Чернігова за спробу в 2014 році відкрито викрасти урожай кукурудзи іншого товариства в селі Чернігівського району на суму майже 2,4 млн.

Суд першої інстанції визнав зловмисника винним за ч. 3 ст. 15, ч. 5 ст. 186 КК України (незакінчений замах на відкрите викрадення майна в особливо великому розмірі) та призначив позбавлення волі на 8 років.

Однак прокурор з вироком не погодився і подав апеляційну скаргу. В ній наголошувалося на відсутності додаткового покарання – конфіскації майна, яка є обов’язковою.

З аналогічною апеляційною скаргою звернувся і представник товариства, зерно якої намагався викрасти винний.

Із вироком не погодився і обвинувачений, який вказував про законність своїх дій по збору врожаю та просив провадження щодо нього закрити.

За результатами апеляційного розгляду колегія суддів погодилася лише з доводами сторони обвинувачення та ухвалила новий вирок, відповідно до якого зловмисник засуджений до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна, окрім житла.

Вирок апеляційного суду області набрав законної сили.

  • 0
Добавлено: 22-01-2018, 08:35
0
733

Похожие публикации


Наверх