онлайн казино Украины

«Нова» поліція регулярно стоїть на старому хлібному місці ДАІшників

«Нова» поліція регулярно стоїть на старому хлібному місці ДАІшниківНовина з циклу «Гнилі традиції ДАІ – в жисть!».

Як вже не раз показали чернігівці-очевидці, патрульна поліція (буцімто зовсім нова і вельми розпіарена два роки тому) почала застосовувати банальні й такі ж підступні прийому, методи і спосіб дії, як і стара наскрізь корупційна ДАІ.

І ось – чергове тому підтвердження від Дмитра Дорошенка.

Це фото насидженого ДАІшниками місця (з регулярно поливаними кущами поруч) на узбіччі вулиці Шевченка за перехрестям з вул. Кільцева. Це поруч з місцем колишнього порому через Десну.

Там стояли ДАІшники й «ловили на рядність». Нині точно те ж саме роблять патрульні поліцейські, остаточно перетворюючись у тих самих ДАІшників, хоч і колір форми разом з назвою змінили.

Чи вони виконують план з протоколів про порушення, чи вони там «домовляються» - питання другорядне. Якщо ми говоримо про безпеку руху.

Тому що поняття «безпека дорожнього руху» і «штраф за порушення правил» – вони не тотожні, означають різні процеси і результати.

Наприклад, на тому перехресті стоять чимало людей, які «голосують» в намаганні доїхати автостопом у передмістя. Явищу цьому багато років.І з точки зору автостопщика вони там стоять правильно: голосують на ділянці, де авто ще не розігналося і водію легше прийняти рішення про зупинку.

Однак кожен, хто зупиниться відразу на виїзді з перехрестя, аби забрати автостопщика, створює недоречну перепону на виїзді з перехрестя. З необхідністю або зупинятися за ним, або об’їжджати його і, скоріш за все, зустрічкою.

Тобто така небезпека на проїжджій частині не цікавила зовсім ані старих ДАІшників, ні їхніх нинішніх аналогів.

А протоколи на недостатньо уважних та не місцевих «нашкрябати» для плану – це там, звісно, можна, не «напружуючи» мізки.

До речі, хто ці дві особи в цивільному біля патрульного авто? Штатні свідки, як у ДАІшників? Не знаю, хто як, а я цьому не здивуюся зовсім.

  • 0
Добавлено: 20-01-2018, 10:26
0
785

Похожие публикации


Наверх