онлайн казино Украины

У міськраді зірвали підлогу

У міськраді зірвали підлогуУ будівлі Чернігівської міської ради другий тиждень тривають роботи з ремонту підлоги на верхньому поверсі.

Роботи проводить ТОВ «Фірма МЖК-Сервіс». Проектну документацію за робочим проектом «Капітальний ремонт підлоги ІІ поверху адміністративної будівлі по вул. Магістратська, 7 в м. Чернігові» кошторисною вартістю 1148519 грн затвердив міськвиконком.

Проводиться заміна старого покриття на ламінат, перевагами якого є його багатошарова структура, водостійкість, відмінна зносостійкість. На відміну від паркету, ламінат не потребує циклювання, шліфування та покриття лаком, а також догляд за ним дуже простий – прибирання за допомогою засобів, рекомендованих виробником.

Стара підлога впродовж понад 60 років експлуатації була суттєво пошкоджена та місцями прогнила і провалювалась, що було небезпечно як для працівників, так і для відвідувачів, – запевняє прес-служба міськради.

Коментуючи основні складові ремонтних робіт, заступник міського голови Олександр Атрощенко розказав, що спочатку потрібно було зняти старе покриття, капітально відремонтувати балки, вирівняти основу через деякі провалля, перекласти лаги та зверху покласти 2 шари фанери.

Як відомо, будівля міської ради побудована у 1908 році тоді ще на розі вулиць Магістратської і Олександрівської спеціально для контори Державного банку.

Після руйнувань у роки війни, відновлення та реконструкція будівлі відбувались у 1953-1954 роках. Саме у ті часи відбудова проводилась з переплануванням внутрішніх приміщень для міськвиконкому.
На переконання фахівців, важливо зберігати та вчасно ремонтувати історичні будівлі, щоб запобігти їх непоправному руйнуванню.

  • 0
Добавлено: 31-07-2017, 10:04
0
1 398

Похожие публикации


Наверх