онлайн казино Украины

«Зірка» клозету

«Зірка» клозетуЗнаєте такий чи то анекдот, чи то промовку? «Зайшов мисливець у лісосмугу пописяти, а там – ведмідь! Заодно й покакав».

Ось так зайдете у ПЛАТНИЙ клозет на древньому Валу чернігівському, здавалося б, за буденною приземленою справою, а там…

Принаймні, деякі чернігівці та гості нашого «туристичного центру» отримали неймовірний букет вражень.

Так вражені були, що ділилися емоціями у соцмережах.

А все – завдяки тамтешній дамі, що збирає плату. Це вона настільки творчо підходить до банальної і нудної роботи, що відвідувачі запам’ятовують цю установу надовго й іншим розказують.

Та це ж просто «зірка клозету»! Вона вкотре підтверджує: не місце прикрашає людину, а людина «прикрашає» місце!

«Зайшла сьогодні до платного туалету на Валу. Дві гривні за вхід. Вирішила віддати дріб’язок, який назбирався в кишенях: 10 монет по 10 копійок і 4 монет по 25 копійок. У віконці сиділо оце непорозуміння, яке базікало з подругою, котра стояла біля віконця. Коли поклала дріб’язок на підставку, воно почало хамити: де це треба жебракувати, щоб таким платити? На якій паперті так подають?» Я запитала: «Хіба це не гроші?» За що мене послали туди, звідки прийшла», – написала Леся.

«Ця хамувата особа не тільки на Вас наїжджала через дріб’язок. До мене приїхали родичі з інших країн, гуляли містом, і вони мали необережність відвідати цей туалет. Коли вийшли, у них шок, це диво, яке на фото, як почала на них кричати, вони дріб’язок їй дали. Вони 2 хвилини там були і, поки робили свої справи, вона сиділа і кричала на них, а потім слідом ще розповіла, куди їм йти треба», – додала Євгенія.

  • 0
Добавлено: 11-07-2017, 10:34
0
801

Похожие публикации


Наверх