онлайн казино Украины

Чим Атрошенко орден заслужив

Чим Атрошенко орден заслуживНагородження Владислава Атрошенка та ще деяких осіб орденом «За заслуги» до Дня Конституції викликало деякі запитання у частини суспільства.

Насамперед запитання, звісно, «А за які заслуги?», особливо на тлі такої «заслуги», як голосування руками за так звані «диктаторські закони» 16 січня 2014 року.

Про нагородження Атрошенка у прес-службі Чернігівської ОДА повідомили, що лист щодо нього надійшов до адміністрації за підписом заступника міського голови з гуманітарних питань Ольги Хоніч.

«Лист надійшов з формулюванням "за значний особистий внесок до розвитку громади Чернігова та з нагоди святкування річниці Асоціації міст», – зазначили в ОДА.

Щодо причин нагороди у прес-службі пояснили, що не можуть назвати конкретний внесок, який став підставою для подання, адже така інформація відсутня в документах.

«Я хочу нагадати, що він є міським головою, тому, я думаю, тут неможливо конкретизувати. Він же постійно тут», – додав прес-секретар Андрій Потапенко.

Подання про нагородження Владислава Атрошенка внесено Чернігівською обласною державною адміністрацією за письмової підтримки голови Асоціації міст України Віталія Кличка.

У тамтешній прес-службі пояснили це так: «З нагоди відзначення 25-річчя АМУ регіональні відділення запропонували осіб для нагородження (мерів міст, які входять в асоціацію) за внесок у розвиток місцевого самоврядування. Кличко підписом підтримав (за процедурою) загальний список, який був переданий в Адміністрацію президента».

Як повідомлялося, 28 червня з нагоди Дня Конституції України президент нагородив близько 190 осіб за "значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм". Серед них Владислав Атрошенко, Костянтин Кулик та Олександр Герега.

Довідка

Олександр Герега і Владислав Атрошенко голосували за так звані «диктаторські закони» 16 січня 2014 року.

Пізніше, 1 жовтня 2014 року Атрошенко відкликав свій голос, підписавши заяву з проханням вважати результатом його голосування "Не голосував". восени 2015 року Атрошенко переміг на виборах мера Чернігова. На його місце до парламенту після довиборів по 206 округу пройшов нинішній депутат Максим Микитась.

Нардеп Герега свій голос за "диктаторські закони" не відкликав.

  • 0
Добавлено: 4-07-2017, 10:41
0
792

Похожие публикации


Наверх