онлайн казино Украины

В онкодиспансері побачать все, що слід вирізати, без жодної тіні

В онкодиспансері побачать все, що слід вирізати, без жодної тініДля освітлення операційного поля при хірургічних операціях і діагностичних дослідженнях використовуються безтіньові лампи. Ці прилади у чернігівському онкодиспансері потребували оновлення.

За останній рік всі шість операційних укомплектовані шістьма сучасними безтіньовими операційними світильниками.
Як зазначив головний лікар Чернігівського обласного онкологічного диспансеру Валерій Зуб, це стало можливим завдяки співпраці адміністрації медичного закладу, Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА та чернігівського підприємства «Атілос», що займалося випуском обладнання, яке ідеально відповідає вимогам операційного освітлення.

Безтіньові операційні світильники, в яких у якості джерела світла використовуються вольфрам-галогенні лампи, характеризується високою освітленістю, низьким тепловим випромінюванням, відмінною передачею кольорів у комбінації із сучасною вбудованою балансувальною системою і тривалим терміном використання.

Безтіньовий ефект досягається за рахунок застосування декількох світлооптичних елементів. Закрита конструкція дозволяє повністю задовольнити вимоги щодо хірургічної стерильності та безпеки.

Така новація обійшлась онкодиспансеру в 120 тисяч гривень.

  • 0
Добавлено: 3-07-2017, 09:28
0
685

Похожие публикации


Наверх