онлайн казино Украины

Головний патрульний Чернігова звітував у міськраді про здобутки

Головний патрульний Чернігова звітував у міськраді про здобуткиПро роботу патрульної поліції у місті Чернігові за минулий рік та 6 місяців 2017-го інформував сьогодні на розширеній міській нараді начальник Управління патрульної поліції в місті Чернігові Департаменту патрульної поліції Олександр Леонов.

Управління патрульної поліції в Чернігові перебуває в оперативному підпорядкуванні ГУНП в Чернігівській області.
Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міськради.

На патрульну поліцію покладено виконання таких функцій:
- Вжиття заходів для забезпечення публічної безпеки і порядку на вулицях міста.

- Своєчасне реагування на заяви та повідомлення від громадян в т.ч. на лінію «102».
- Регулювання дорожнього руху та здійснення контролю за дотриманням Правил дорожнього руху учасниками руху.
- Вжиття заходів з метою виявлення кримінальних та адміністративних правопорушень, припинення виявлених правопорушень.
- Управління патрульної поліції в місті Чернігові розпочало свою діяльність 19 лютого 2016 року.
За період діяльності у Чернігові патрульною поліцією було опрацьовано 120 тисяч подій та звернень, що надійшли на лінію «102» та були внесені патрульними поліцейськими самостійно.

В середньому за місяць надходить 8 тис. звернень (7819), що становить 260 звернень на добу, або 8,6 звернень на 1 екіпаж, враховуючи, що патрулюють 30 екіпажів на добу.
Окрім реагування на виклики патрульними разом по лінії дорожнього руху і громадської безпеки, було складено 25 тисяч (25077) адміністративних матеріалів.

У середньому на добу складається за ст. 130 КУпАП (п’яні за кермом) та за ст. 124 КУпАП (пошкодження через порушення – так званий «штраф за ДТП») по 2,62 адміністративні матеріали.
Частіше за все до адміністративної відповідальності особи були притягнені: за ігнорування правил зупинки та стоянки транспортних засобів, проїзд на заборонені сигнали світлофору, керування Т/З без належних документів, керування Т/З в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, ДТП, розпивання алкогольних напоїв в громадських місцях та появу в громадських місцях в п’яному вигляді, куріння в громадських місцях, дрібне хуліганство.

За період діяльності патрульної поліції у місті були евакуйовані 314 транспортних засобів.
Патрульними поліцейськими виявлені 488 осіб під час вчинення кримінальних правопорушень та 70 осіб, що перебували у розшуку за вчинення кримінальних правопорушень. В середньому патрульною поліцією виявляється 1 особа на добу (1,05) при вчиненні кримінального правопорушення та 1 особа у тиждень, що знаходиться в розшуку за вчинення кримінального правопорушення.
Кримінальне законодавство громадянами у місті порушується в основному через крадіжку, зберігання наркотиків, пошкодження майна, незаконне поводження зі зброєю, грабіж, підробку документів, легкі тілесні ушкодження.

Управлінням також здійснюється діяльність у сфері громадської активності. Кожного дня проводяться публікації корисної інформації для громадян у соціальній мережі «Фейсбук» (із закритим коментуванням), а також оперативна інформація щодо затримань.
Було проведено 153 профілактичних заняття в загальноосвітніх навчальних закладах на теми: «Правила поведінки на вулиці і побуті»; «Правила дорожнього руху»; «Відповідальність підлітків»; участь у проектах «ПОЛіС» (поліції і суспільство) компанії IREX; участь та висвітлення різноманітних освітньо-профілактичних заходах міста Чернігова, зокрема: «Місто професій».

Діяльність патрульної поліції у сфері безпеки дорожнього руху:
- Видано 56 вимог про усунення порушень норм і стандартів з безпеки дорожнього руху при утримані, ремонті, експлуатації вулиць, залізничних переїздів, споруд, технічних засобів регулювання дорожнього руху.
- Виявлено 640 недоліків в утриманні вулично-дорожньої мережі;
- Направлено 58 пропозицій до органів місцевої влади щодо вдосконалення організації дорожнього руху;
- Проведено 12 рейдів з Укртрансбезпекою;

Патрульна поліція також бере участь у роботі комісій: Комісія з безпеки дорожнього руху у місті Чернігові; Транспортна рада; Комісія по розміщенню тимчасових об’єктів та малих архітектурних форм (МАФів); Комісія розміщення рекламоносіїв.

  • 0
Добавлено: 21-06-2017, 10:27
0
1 104

Похожие публикации


Наверх