онлайн казино Украины

Львівське сміття вже дісталося до Чернігова?

Львівське сміття вже дісталося до Чернігова?До редакції svoboda.fm звернулися читачі, які стверджують, що вчора, 31 січня, бачили у Чернігові три великогабаритних самоскиди-сміттєвози, зверху закриті тентом, і з забрудненими номерами.

Один із свідків події помітив на номерах однієї із машин букви АІ, що означає реєстрацію у Київській області.
Також він стверджує: сміттєвози їздили у тому числі й центром міста. Очевидно, водії були не місцеві і їхали за GPS-пристроєм.
Вантажівки блукали містом і, зрештою, їх помітили у мікрорайоні Масани, поблизу якого знаходиться міське сміттєзвалище.

Очевидці припустили, що, ймовірно, це могли бути машини із львівським сміттям, адже півмісяця тому, 15 січня, у Прилуках підкинули львівський непотріб також вантажівки із Київщини.
Інформацію про звернення громадян з приводу підозрілих вантажівок нам підтвердив начальник Державної екологічної інспекції у Чернігівській області Леонід Бурковський.

Він повідомив, що також намагався знайти дивні вантажівки. Одну із них помітив на вулиці Квітневій, що в мікрорайоні Масани поблизу чернігівського сміттєзвалища. Через те, що був за кермом, він не встиг сфотографувати сміттєвоз.
За словами Бурковського, сміттєвоз заїхав на територію одного із приватних підприємств по вулиці Квітневій, після чого вантажівку вже не бачили.
Небайдужі активісти вже поінформували поліцію про підозрілі вантажівки.
Зазначимо, 15 січня у Прилуках також знайшли гору львівського сміття на території одного із приватних підприємств, яку залишили вантажівки із Київщини.

Можна припустити, що таким чином намагаються львівське сміття зробити чернігівським, адже вивозитимуть його на полігон вже з території нашого підприємства.

  • 0
Добавлено: 2-02-2017, 10:29
0
863

Похожие публикации


Наверх