онлайн казино Украины

15 сесія Чернігівської міськради: велодоріжки, ремонт аварійних будинків і гроші на «Мунполіцію»

15 сесія Чернігівської міськради: велодоріжки, ремонт аварійних будинків і гроші на «Мунполіцію»Сьогодні, 26 січня, відбудеться 15 сесія Чернігівської міськради.
На ній депутати обговорюватимуть низку важливих і суперечливих питань порядку денного.

Одне із головних - ухвалення нової програми із капітального ремонту старих будинків, про яку ми вже повідомляли вам раніше.
Згідно із нею, міськрада хоче «повісити» на мешканців аварійних будинків 80 відсотків вартості капітального ремонту.
Така ініціатива вже викликала критику з боку експертів у галузі ЖКГ.

Юридичний радник міського голови Владислава Атрошенка Дмитро Федоров також написав листа у відповідь, який вже розійшовся на цитати.
В особистих розмовах із кореспондентом svoboda.fm деякі депутати вже заявили, що вони категорично проти ухвалення цієї програми у тому вигляді, в якому її пропонує управління ЖКГ.

Суперечливим може бути питання і щодо суттєвого підвищення орендної ставки для об’єктів комунальної власності. Нагадаємо, це питання свого часу стало приводом для Владислава Атрошенка «оцінити» дупу керівника фонду комунального майна Олексія Єпініна у 6 мільйонів гривень.
Згідно із ним, вартість оренди для соціальних аптек може збільшитися у 10 разів.
Також на сесії можуть ухвалити програму підвищення енергоефективності бюджетних установ, за якою на ці потреби у найближчі 10 років витратять понад півмільярда гривень.

У порядку денному і програма розвитку велоруху на найближчі 3 роки, а також проект рішення щодо закриття 3 дитсадка, який вже понад 3 роки не може розпочати роботу.
2,5 мільйонів гривень може перепасти так званій «Муніципальній поліції», якщо депутати ухвалять програму сприяння її діяльності.

  • 0
Добавлено: 26-01-2017, 10:41
0
1 111

Похожие публикации


Наверх