онлайн казино Украины

Атрошенко хоче пересадити заступників на маршрутки

Атрошенко хоче пересадити заступників на маршруткиНа нараді в міськраді після обговорення вартості проїзду, міський голова Владислав Атрошенко торкнувся теми невдоволення чернігівців, які відчули всі «принади» зміни транспортної мережі.

В годину пік автобуси на деяких маршрутах перевантажені, а виїхати вранці на роботу не з кінцевої зупинки стає важко.
Атрошенко запропонував підлеглим стати ближче до проблем пасажирського транспорту, пересівши в автобуси хоча б на кілька днів.

Зокрема, начальник управління транспорту Олександр Бєльський отримав завдання залучити автоінспекцію і приєднатися особисто до перевірки технічного стану автобусів
«Там всередині возять барахло, запаски ... Я не знаю, як це взагалі може виглядати ... Давайте практику вводити, щоб кожен із заступників, начальники управлінь хоча б 1-2 рази на автобусному маршруті проїжджали. Сів в автобус - подивився, як там реально все» - сказав Атрошенко, пише сайт 0462.ua.
Ми ж додамо, що із заступників Атрошенка власної автівки не має лише Ольга Хоніч.
Михайло Шостак, за даними електронної декларації, їздить Subaru Forrester 2006 року, Олександр Ломако розсікає на Toyota Camry, Сергій Фесенко – на Toyota Corolla 2008 року.

Секретар міськради Віктор Бистров має БМВ-324 1982 року випуску.
Сам Атрошенко, який доручив заступникам покататися на маршрутці, як і далі їздитиме на елітній Toyota Land Cruiser 200, придбаній за більш ніж 2 з половиною мільйони гривень.

  • 0
Добавлено: 25-01-2017, 10:12
0
908

Похожие публикации


Наверх