онлайн казино Украины

Питання на засідання Чернігівської міськради 29 грудня

Питання на засідання Чернігівської міськради 29 грудняПленарне засідання 14-ї сесії Чернігівської міської ради VII скликання має відбутися 29 грудня.
Місце зустрічі незмінне: нещодавно знову відремонтована сіра будівля на вул. Магістратська. Збираймося на 10 ранку, панове депутати та зацікавлені.
Про це йдеться у розпорядженні міського голови Владислава Атрошенка № 387-р від 15 грудня.
На розгляд місцевих обранців виносяться наступні питання.
1. Про затвердження змін до Регламенту Чернігівської міської ради VII скликання.
2. Про затвердження заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
3. Про Стратегію розвитку міста Чернігова на період до 2020 року.
4. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури та благоустрою.
5. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 31 травня 2011 року «Про затвердження Типового договору оренди цілісного майнового комплексу комунального підприємства (структурного підрозділу підприємства), Типового договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, Примірного договору про відшкодування витрат балансоутримувача на утримання орендованого нерухомого майна та надання комунальних послуг орендарю» (9 сесія 6 скликання).
6. Про погодження Інвестиційної програми по транспортуванню та постачанню теплової енергії ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» на 2017 рік.
7. Про внесення змін та доповнень до Порядку організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова.
8. Про визначення органу, що здійснює надання відомості про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/ будинку осіб.
9. Про внесення змін до рішення міської ради від 25 грудня 2009 року “Про затвердження Тимчасового порядку прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом прибудованих лоджій (балконів) до жилих приміщень у багатоквартирних житлових будинках, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт та про внесення змін до рішення міської ради від 19 червня 2002 року “Про визначення повноважень, які здійснюють районні в місті ради та їх виконавчі органи” (3 сесія 4 (24) скликання) зі змінами та доповненнями (15 сесія 4 скликання, 23 сесія 5 скликання)” (45 сесія 5 скликання) зі змінами та доповненнями (5, 16, 33 та 52 сесія 6 скликання) у частині продовження терміну дії Тимчасового порядку.
10. Про надання дозволу на розроблення проекту Детального плану території багатоквартирної житлової забудови в кварталі обмеженому вулицею Любецькою, територією молокозавода та залізничною колією.
11. Про затвердження Стратегії розвитку туризму та промоції міста Чернігова на 2017-2021 роки.
12. Про затвердження Положення про Чернігівську міську комунальну централізовану бібліотечну систему у новій редакції.
13. Про визнання рішень міської ради такими, що втрачають чинність.
14. Про орієнтовний план роботи міської ради на 2017 рік.
15. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 28 грудня 2015 року №2/VII-6 “Про міський бюджет на 2016 рік” зі змінами і доповненнями (№3/VII-12, №4/VII-14, №6/VII-24, №7/VII-18, №9/VII-12, №10/VII-17, №11/VII-13, №12/VII-23, №13/VII-21).
16. Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна у місті Чернігові на 2017 рік.
17. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 листопада 2016 року №13/ VII-23 “Про міський бюджет на 2017 рік”.
18. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва.
19. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду, поновлення договорів оренди громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, обслуговування гаражів та городництва.
20. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.
21. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.
22. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.
23. Про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення.
24. Про надання пільг зі сплати земельного податку у 2017 році.
25. Про синхронізацію терміну дії договору оренди цілісного майнового комплексу КЕП «Чернігівська ТЕЦ» та договорів субкредитування про використання позики, що надається Україні Міжнародним банком реконструкції та розвитку.
26. Про депутатські запити.
27. Всяке різне.

Добавлено: 17-12-2016, 08:19
0
0

Похожие публикации


Наверх