онлайн казино Украины

Ярема: Чернігівщина випереджає інші регіони за патріотичним вихованням

Ярема: Чернігівщина випереджає інші регіони за патріотичним вихованнямЧернігівська область випередила всі інші за поступом у вихованні молодих патріотів.
Відтак у міністерстві молоді і спорту України планують зробити методичним єдиний в Україні Чернігівський кіно-культурний центр з національно-патріотичного виховання дітей та молоді.
Про це сьогодні у його Блакитній залі (колишній кінотеатр Щорса) під час урочистої зустрічі з учасниками Всеукраїнського семінару-тренінгу «Єдиних духом справи єднають» заявив заступник міністра Олександр Ярема.
За його словами, за останні роки на Придесенні зроблено дуже багато для плекання патріотизму у молодого покоління та розвитку молодіжного руху, особливо зусиллями місцевих та іноземних волонтерів.
«Дуже приємно, що Чернігівщина стала домівкою для представників Корпусу миру – видатної міжнародної організації. Перше місце, до якого приїздять її волонтери з різних штатів США, це Чернігівська область. Тут вони мають певний адаптаційний період і після двох місяців перебування роз`їздять по всій Україні», - відзначив Олександр Ярема.
Чиновники зараз, як зауважив він, активно опікуються розвитком центрів національно-патріотичного виховання подібних чернігівському.
«Я дуже дякую обласній та місцевій владі, яка пішла на те, щоб його створити на базі колишнього кінотеатру. Ми зараз працюємо над законодавчими ініціативами і нормативами, щоб можна було розвивати молодіжні центри. Тому, що в Україні за час незалежності ніхто, на жаль, не дбав про створення просторів, дружніх для молоді. Ми хочемо закладати для таких центрів певне фінансування, аби цей елемент розвитку і виховання молодих людей не був втрачений», - наголосив заступник міністра.
Усього у всеукраїнському семінарі-тренінгу «Єдиних духом справи єднають» в Чернігові беруть участь понад 50 представників 15 областей України.

Добавлено: 10-12-2016, 10:42
0
0

Похожие публикации


Наверх