онлайн казино Украины

Справа патрульних, що возили чоловіком по асфальту, пішла в суд

Справа патрульних, що возили чоловіком по асфальту, пішла в судСлідчий відділ прокуратури Чернігівської області закінчив досудове розслідування кримінального провадження за фактом перевищення службових повноважень правоохоронцями, вчинене групою осіб.
Їхні дії кваліфіковані за ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.
Як встановило слідство, у серпні 2016-го працівники поліції, здійснюючи охорону громадського порядку на території Чернігова біля Привокзального ринку, перевищили службові повноваження. А саме умисно застосували до потерпілого заходи, що супроводжувалися насильством, болісними і такими, що ображають його особисту гідність, діями, за відсутності ознак катування.
Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні для розгляду направлено до суду.
Згідно із законом за такі дії передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Як повідомляло видання Svoboda.FM, це патрульні поліцейські Олександр Шостак і Владислав Білоножко. 22 листопада Новозаводський районний у м. Чернігів суд встановлював їм запобіжний захід і оборав особисте зобов’язання.
А починалося все з того, що патрульні наполегливо «закликали до порядку» бабусю Юлію Кучу, яка продавала на тротуарі трохи сирої картоплі.
Втім, як повідомляло видання Svoboda.FM, нещодавно депутати Чернігова вирішили утворити спеціальне комунальне підприємство, яке за 3,8 млн фінансування на рік буде розганяти з тротуарів бабусь з городиною.

Добавлено: 7-12-2016, 10:32
0
0

Похожие публикации


Наверх