онлайн казино Украины

«Радикали» вважають, що відповісти посадою за скандал із лампочками повинен Куц

«Радикали» вважають, що відповісти посадою за скандал із лампочками повинен КуцВідповідальність за проблеми із підрядником, який виконує роботи по програмі енергоефективної модернізації мереж зовнішнього освітлення міста Чернігова на 2016-17 роки має нести начальник управління ЖКГ Чернігова Ярослав Куц, а не заступник міського голови Олександр Кириченко.
Про це на своїй сторінці у Facbook заявив депутат обласної ради від РПЛ Дмитро Блауш.
«Відповідальність за всі події має понести ЯРОСЛАВ КУЦ, начальник управління ЖКГ!
Чому ? Ось декілька фактів:
1. Конкурс по приладам освітлення проводив особисто - Куц.
Договір з підрядником заключив - Куц.
Голова тендерної комісії - помічниця Куца, як і він, вона з м. Сум.
2. Тех. нагляд по виконанню робіт - кум Куца, який його і підтягнув в Чернігів. Він же і є технаглядом і по іншим об'єктам будівництва, замовником якого є управління ЖКГ, хоча раніше всі ці роботи контролював Технагляд при УКБ.
Роботою Куца і раніше був незадоволений мер міста Атрошенко, за що і залишив його без премії в цьому місяці.
І це я не згадую про тролейбусну лінію на МАСАНИ, яка вже 8 місяців назад мала бути здана, але з цього приводу ніхто не хвилюється, складається враження, що такі дії проходять під покривом мера міста Тому я звертаюся до мера міста. Мені дуже хочеться сподіватися, що ви не маєте причетності до безвідповідальності Куца, та не будете покривати цього УМІЛЬЦЯ, який за невеликий проміжок часу показав чернігівцям свої здібності. Було достатньо його роботи в Сумах.
Ця ситуація - це межа. Я прошу Вас продемонструвати рішучість та звільнити Куца з посади нач. управління ЖКГ. Впевнений, серед наших земляків знайдеться багато гарних претендентів на цю посаду, які дійсно будуть сумлінно виконувати свою роботу.
І нагадую Вам, що у разі ігнорування думки громади, відповідальність за все понесете особисто Ви, як наш градоначальник . Сподіваюся на Вашу рішучість до найближчої сесії!» - написав Блауш.
Зазначимо, що скандал довкола встановлення у Чернігові нових вуличних світильників за міською програмою вартістю понад 8,6 мільйонів гривень, розгорівся на цьому тижні.
Як встановив технагляд, підрядник по виконанню цих робіт – черкаська фірма «ДВРП-Монтаж» намагалася встановити неякісні світильники. Вони швидко поржавіють, не матимуть блискавичників і замість фінського начиння в них виявилося значно дешевше російське.
У той же час, заступник міського голови Олександр Кириченко переконував, що все в порядку.
«Зараз підрядники приступили до виконання робіт. Вже замінили майже всі лампи на вулиці Красносільського. Я особисто контролював виконання робіт. Важливо відзначити, що представник технагляду замірював показники і вони досить добрі. До цього там було дуже погане освітлення, тому можна сказати, що вона буквально прокинулася з мороку. Зараз почали робити вулицю Преображенську – в районі Валу, далі вони мають виходити на Пушкіна . Наступні – проспект Миру і вулиця Шевченка. Ці роботи підрядник планує виконати десь за 10 днів» - цитувала слова Кириченка прес-служба міськради.
Як припускали ми у минулих матеріалах, питання відставки Олександра Кириченка, який призначався на посаду за квотою Радикальної партії, може постати на черговій сесії міськради, яка відбудеться 27 жовтня. У ній зацікавлені як мінімум 2 політсили: БПП та «Наш край», який не задоволений діями Кириченка під час запровадження у місті транспортної реформи. Мовляв, він погрожував перевізникам, які представлені серед депутатів цієї фракції, що забере у них всі вигідні маршрути.
Єдине, що може зупинити такий розвиток подій, переконував нас співрозмовник, - позиція РПЛ, за квотою якої і був призначений Кириченко, яка має трьох депутатів у міськраді і 12 – в обласній.

Добавлено: 24-10-2016, 08:37
0
0

Похожие публикации


Наверх