онлайн казино Украины

У Чернігові презентували програму «ПОЛіС»

У Чернігові презентували програму «ПОЛіС»За підтримки міжнародної організації IREX в Чернігові започаткували всеукраїнську ініціативу "ПОЛіС" ("Поліція і Спільнота").
Сьогодні під час прес-конференції в міській бібліотеці імені М.М.Коцюбинського її презентували Надія Кривопаленко (ГО "МАРТ"), Катерина Данькова (ГО "Чернігівський громадський комітет захисту прав людини"), старший інспектор прес-служби Управління патрульної поліції у місті Чернігові Віталій Копистко (на фото поруч) та директор бібліотечного закладу Ніна Власенко.
За їхніми словами, програма "ПОЛіС" ("Поліція і Спільнота") має на меті налагодити співпрацю та взаємодію між поліцією і тими, для кого вона працює і кого захищає.
"З одного боку, очікувань від нової поліції дуже багато, з іншого - побоювання того, що нічого не зміниться, порівняно з міліцією, є дуже великим, - зазначила Катерина Данькова. - Ми повинні розуміти, що це нове для нас та й для самої поліції".
Як зазначив Віталій Копистко, патрульна поліція бере участь у проекті не для того, аби себе далі рекламувати.
"Сама її робота перебудовується на те, щоб на будь-яку пригоду (кіт застряг на дереві або людині реально потрібна якась допомога) першими мають приїздити патрульні", - пояснив він.
Ніна Власенко презентувала план спільних заходів на найближчі кілька місяців, які реалізовуватимуться за підтримкою та у співпраці з Управлінням патрульної поліції м.Чернігова. Зокрема організаціями-партнерами "ПОЛіС" в м.Чернігові (ГО "Центр взаємодії", ГО "МАРТ", ГО «Центр профілактики «Вибір», міська бібліотека ім.М.М.Коцюбинського, міська бібліотека для дітей ім.О.П.Довженка, Чернігівський громадський комітет захисту прав людини) планується проведення різноманітних активностей для різних цільових груп за участю патрульних поліцейських. Серед них – квести для дітей, конкурси та виставка малюнків, спільні чаювання, тематичні батьківські збори тощо.

Добавлено: 17-09-2016, 09:45
0
0

Похожие публикации


Наверх