онлайн казино Украины

Юрій Береза: За хамство Атрошенко має відповідати як чоловік

Юрій Береза: За хамство Атрошенко має відповідати як чоловікЗаява мера Чернігова Атрошенка на адресу міністра освіти Лілії Гриневич виходить за межі етики політичного спілкування і є елементарним побутовим хамством.
Тож за це Атрошенко має відповідати не як політик, а як чоловік, – заявив народний депутат від "Народного фронту" Юрій Береза.
«Мер Чернігова Атрошенко повинен вибачитися за свою хамську заяву перед міністром освіти Лілією Гриневич. Або хай не попадається на очі справжнім чоловікам», – наголосив він.
«Запропонувавши повіситися чи застрелитися жінці, ця істота чоловічого роду перестає для мене існувати. Хочу нагадати, що Атрошенко – "тушка" з досвідом. Перебігав з "Нашої України" у "Партію регіонів". Звідти у БПП. Журналісти стверджують, що саме цей Атрошенко дарував Януковичу сумнозвісний золотий батон. Людина з таким багажем політичного пристосуванства, без совісті і гідності, радить комусь повіситися? Та ще й жінці. Лілія Гриневич, мабуть, найавторитетніший міністр освіти за увесь час, справжній фанатик своєї справи і великий патріот», – сказав Береза.
Народний депутат вважає, що Атрошенко має негайно вибачитися перед Лілією Гриневич. Інакше, відчує належну чоловічу відповідь.
«В Україні розвелося дуже багато "сміливців", які у тилу виявляються "великими мачо". Дозволяють собі відверте хамство і зневагу до жінок, України, державних символів. Таким пройдисвітам не зайве нагадувати, де вони і хто вони. Атрошенко скаржиться на нестачу підручників. Доповідаю. Держава і Міносвіти виконали перед Черніговом своє зобов’язання у повній мірі: забезпечили половину суми. Все інше – це святий обов’язок хамовитого і неспроможного мера, який замість приймати відповідне рішення на рівні міста, вирішив образити жінку», – додав народний депутат від фракції "Народний фронт" Юрій Береза.

Добавлено: 25-08-2016, 09:30
0
0

Похожие публикации


Наверх