онлайн казино Украины

Ситуація з грипом у Чернігові складна: висока температура і глибокий кашель, - головлікар

Ситуація з грипом у Чернігові складна: висока температура і глибокий кашель, - головлікарСитуація з грипом у Чернігові складна. Грип з високою температурою 39 погано збивається і тримається 3-4 дні, швидко ускладнюється глибоким кашлем.
Про це сьогодні ввечері на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук написала головлікар 1-ї дитячої поліклініки Чернігова Людмила Овсієнко.
Вона додала, що дітям у зв'язку особливістю такого грипу лікар призначає одразу два противірусних препарати. Пити ж антибіотики на власний розсуд у жодному разі не можна.
- Не давайте антибіотики, аби дати! Ще раз прошу, якщо захворіла дитина, зверніться до лікаря! Повірте, все одно лікар знає більше ніж ви! Всім здоров'я! - переконує Людмила Овсієнко.
Вона проінформувала, що в суботу дитяча поліклініка працює.
Головлікар також нагадала, що з понеділка мер ввів карантин, хоча лікарі просили зробити ще з середи.

Нагадаємо, ще тиждень тому Людмила Овсієнко інформувала, що епідеміологічна ситуація в місті не викликає занепокоєння і підйом вірусних захворювань відповідає сезону. Сьогодні ж вона зізналася, що у зв'язку з ситуацією має місце депресія.
Нагадаємо, нещодавно Людмилу Овсієнко призначили головлікарем 1-ї дитячої поліклініки, а Владислава Кухаря - головлікарем Чернігівської міської лікарні №1.

Добавлено: 22-01-2016, 09:47
0
0

Похожие публикации


Наверх