онлайн казино Украины

Новому літаку КБ Антонова дадуть назву маршрутки? Замість народного Бандери

Новому літаку КБ Антонова дадуть назву маршрутки? Замість народного БандериМайже два місяці з 22-го жовтня тривав творчий марафон назв для нового "антонівця". Надійшло близько п'яти тисяч пропозицій. До конкурсу долучилася нечувана кількість людей, які щиро віддавали свою голоси та пропонували нові і нові варіанти назв.
Найбільшу кількість голосів в Народному конкурсі отримали наступні пропозицій: Амет-Хан Султан, Степан Бандера та Кіборг.
Проте антонівці віддали перевагу назвам: Дельфін, Богдан, Надія.
Тільки на офіційній сторінці ДП «АНТОНОВ» на «Фейсбуці» конкурс охопив близько 250 тисяч учасників. Конкурсу було присвячено десятки телевізійних сюжетів, радіоповідомлень, близько тисячі публікацій в український та закордонній пресі. Надходили електронні та поштові листи як від дорослих, так і від маленьких шанувальників. Вся Україна в захваті відгукнулась на пропозицію дати красиву назву новому транспортному «АНу».
- Після оприлюднення проміжних результатів голосування, в мирний перебіг Народного конкурсу втрутилася політика. Боротьба за назву стала приводом міжнародних політичних баталій. ДП «АНТОНОВ» відомий в світі як фундатор науково-технічного прогресу, флагман українського літакобудування. Дотримуючись цих високих принципів, підприємство не може допустити використання бездоганного бренду «АН» в політичних протистояннях. Тому новий транспортний «АН» залишається в міжнародній класифікації як АН-178, - пояснюють на сторінці у соцмережі свій вибір антонівці.
Учасникам, які першими запропонували ці варіанти, КБ обіцяє подарувати на згадку про конкурс брендовані моделі літака АН-178.

Добавлено: 22-12-2015, 09:36
0
0

Похожие публикации


Наверх