онлайн казино Украины

Cірі кардинали Чернігова. Продовження. Економічний екстремізм

Cірі кардинали Чернігова. Продовження. Економічний екстремізмНе кожним бунтом керує народний гнів, іноді його оплачують одні і тіж зацікавлені особи.

Майже рік минув відтоді, як чернігівські підприємці пікетували будівлю обласної податкової служби з вимогами звільнити керівника та інших корупціонерів з Державної фіскальної служби.
А вже 24 листопада 2015 року пройшла акція протесту та пікет під стінами ПАТ “Чернігівобленерго”.
Сценарій та дієві особи ті ж самі — місцеві бізнесмени, які користуючись статусом очільників громадських об‘єднань підприємців: Берестовий С., Лазар В, із залученням профспілкового діяча Олени Варнакової , президента РТПП в Чернігівській області Іванова К., президента ГС “Совість” Демиденко В., лобіюють власні економічні інтереси в сфері енергопостачання.

За “абсолютно випадковим” збігом обставин і податкове, і електронергетичне законодавство не влаштовувало одних і тих самих місцевих підприємців.
Інтереси енергетиків і місцевого бізнесмена Сергія Берестового зіткнулися навколо енергетичних потужностей — трансформаторної підстанції № 352. Вона знаходиться на території підприємств, що належать В. Лазарю. Фактично з 2010 року працівники Чернігівських міських електромереж не мають до неї доступу.

Звертаємо увагу, що всі обленерго працюють відповідно до єдиного діючого законодавства України за однаковими нормативними документами.
Однак лише деяких чернігівських підприємців таке законодавство не влаштовує. 3 грудня 2015 на зустрічі енергетиків і деяких підприємців у Чернігівській ОДА один із організаторів акції протесту Олена Варнакова заявила, що наступним об’єктом пікетування будуть підприємства газо- та теплопостачання через високі тарифи.

Чи позбавлять Україну від монополізму чернігівські енергетики покаже час, головне, щоб ці процеси відбувалися цивілізовано і в правовому полі, а за ними не ховались чиїсь особисті інтереси та політичні амбіції.

Добавлено: 7-12-2015, 09:53
0
0

Похожие публикации


Наверх