онлайн казино Украины

Партія «Наш край» визначилася з кандидатами в депутати

Партія «Наш край» визначилася з кандидатами в депутатиПолітична партія «Наш край» 22 вересня у приміщенні ресторану «Градецький» провела збори, на яких було висунуто кандидатів до органів місцевого самоврядування та кандидата на посаду Чернігівського міського голови, яким став нині діючий мер Олександр Соколов.
— Мені приємно, що партія підтримала мою кандидатуру. У разі перемоги наша команда почне роботу одразу, бо ми маємо досвід і не потребуємо навчання, — сказав Олександр Соколов.
До команди мера входять відомі в місті професіонали: заслужений тренер України Андрій Кужельний, ректор педуніверситету Микола Носко, заступник мера з економічних питань Віктор Бистров та головний педіатр міста Людмила Овсієнко, а також багато інших непересічних особистостей.
— Ми виступаємо за реформу в медицині, але проти будь-яких дій, що можуть спричинити закриття медичних закладів у місті Чернігові, — сказала головний педіатр міста Людмила Овсієнко.
Під час прес-конференції мер Олександр Соколов нагадав журналістам, що місто не має боргів перед кредиторами, бо жодного разу він не дозволяв втягувати Чернігів у кабалу. На відміну від інших регіонів, Чернігів був постійно забезпечений гарячою водою, у місті не закрився жоден медичний заклад.
— Поки інші намагалися піаритись на проблемі Ялівщини, наша команда створила генеральний план. Поки інші каталися по Стрижню, наша команда його почистила, — зауважив Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

«Наш край» бере участь у виборах у всіх регіонах країни. Головною метою своєї діяльності члени партії задекларували відстоювання інтересів місцевих громад, які центральна влада враховує в останню чергу.
Відомо, що для вирішення будь-якої проблеми мери змушені оббивати міністерські пороги. Цю систему потрібно зламати, тому чинні міські та сільські голови об'єдналися навколо ідеї сильних громад і йдуть на вибори.
Представники партії вимагатимуть максимальної передачі повноважень місцевим органам влади. У програмі політичної сили «10 кроків для розвитку рідного краю» замість поверхневих стратегій і програм передбачені заходи з розвитку місцевого самоврядування, контроль за прозорістю дій влади, а також поліпшення соціального забезпечення, медичного обслуговування населення, освіти та безпеки громадян.
— Ми не дозволимо дерибанити місто! За час моє роботи різні олігархічні групи хотіли приватизувати чернігівські підприємства — не дав! За царя батюшки «Водоканал» був комунальний, і при Соколові теж буде комунальний, — підсумував мер міста Олександр Соколов.

Добавлено: 23-09-2015, 08:40
0
0

Похожие публикации


Наверх