онлайн казино Украины

Зелена зона відпочинку буде й у Масанах

Зелена зона відпочинку буде й у МасанахЩе одну зону відпочинку чернігівські укропівці незабаром зроблять у Масанах. Минулого тижня ініціативна група «Я – живу на Масанах!» та представники партії «УКРОП» зробили перший крок до благоустрою мікрорайону.
Спільними зусиллями проведено прибирання у сосновому лісі, де вдень прогулюються мами з дітьми, бавляться діти, проводить час молодь.
Долучитися до цієї справи виявили бажання і тамтешні жителі. Вони підтримали ініціативу УКРОПу щодо благоустрою зелених зон і прийшли, щоб разом із командою УКРОПу прибрати територію.
Чесно кажучи, цей чудовий лісочок був схожий на стихійне звалище. Куди не кинь оком валялися шприці, пляшки з-під спиртного, залишки їжі, різні обгортки, інтимні речі тощо. І все це неподобство якось не дуже вписувалося в навколишню природу.
«Зібралося близько 25 чоловік. Ми очікували, що прийде більше, але все одно засукавши рукава активно взялися за роботу, — розповідає ініціатор прибирання Ядвіга Щеголева. — Зібрали понад 60 мішків сміття. Довелось замовляти вантажівку, щоб все це вивезти».
Ядвіга запевнила, що прибирання — лише перший крок благоустрою території. Мріє облаштувати у цьому сосновому лісі невеличкий оазис відпочинку. «У нас на Масанах немає жодного місця для прогулянок. Тут можна встановити кілька лавочок, посипати доріжки, поставити урни для сміття. Але спершу ми спитаємо думку мешканців мікрорайону», — поділилася активістка УКРОПу.
Відтак, ініціативна група вивчатиме побажання та пропозиції жителів мікрорайону Масани щодо облаштування території для відпочинку.

Добавлено: 18-09-2015, 10:02
0
0

Похожие публикации


Наверх