онлайн казино Украины

Делегат порошенківської партії заявила про легкість поглинання чернігівського "Удару"

Делегат порошенківської партії заявила про легкість поглинання чернігівського "Удару"Метою позачергового з'їзду партії "Блок Петра Порошенка" Солідарність "є участь у місцевих виборах.
Про це в коментарі Gazeta.ua сказала делегат Чернігівської територіальної організації партії "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" Олена Редчиць.
"Попереду виборчий процес. Починається висування кандидатів." Солідарності "треба прийняти рішення про балотування партії як суб'єкта виборчого процесу на цих чергових виборах до місцевих рад. Це процедурне питання по Конституції", - заявила вона.
Делегат зазначила, що об'єднання "Солідарності" з УДАРом на Чернігівщині було очікуваним і легким.
"Ми вже давно співпрацюємо. Починаючи з минулих виборів президента. Ми разом з УДАРом підтримували Петра Олексійовича. Для нас на місцевому рівні спільна робота вже давно стала звичкою. Знайомі з усіма керівниками і плідно працюємо. Для нас процес об'єднання легкий, символічний і безпроблемний. Давно його очікували. У Чернігові між нами розбіжностей немає. Спрацьовує партійна дисципліна. Ми слухаємося київських розпоряджень", - додала Редчиць.
Нагадаємо, сьогодні відбувається 12 з'їзд депутатів партії "Блоку Петра Порошенка "Солідарність", а нещодавно наш постійний автор Юрій Стріляний намагався собі уявити, як відбувається процес об'єднання партій насправді. Правду кажучи, картинка виявилася зовсім іншою ніж оптимізм делегатів "Солідарності".

Добавлено: 17-09-2015, 01:11
0
0

Похожие публикации


Наверх