онлайн казино Украины

Чернігівці відремонтували автомобілі для військового шпиталю

Чернігівці відремонтували автомобілі для військового шпиталюПрацівники ВАТ "Чернігівавтосервіс" надали допомогу військовому госпіталю. Вони відремонтували три автомобілі: карету швидкої допомоги, пересувний рентгенкабінет та автобус для транспортування хворих.
Автомобілі належать 407-му військовому госпіталю, який розташований в обласному центрі. Військові заздалегідь провели ремонт вузлів та агрегатів техніки, а працівники "Чернігівавтосервісу" її пофарбували.
- Сума коштів, яка необхідна була для проведення ремонтних робіт стала непосильною для нашої установи, - розповів начальник госпіталю полковник медичної служби Олександр Слєсаренко. – Тому провели роботу щодо пошуку благодійників, які б допомогли у вирішенні цього питання.
Колишній військовий, Генеральний директор ВАТ "Чернігівавтосервіс" Володимир Козир зголосився надати допомогу військовим медикам і після транспортування техніки на підприємство автомеханіки за півтора місяця провели роботи з фарбування автомобільних кузовів .
- На ремонт було витрачено понад шістдесят тисяч гривень: провели зварювальні роботи, пофарбували автомобілі, а також модернізували старий двигун однієї з машин, - повідомив Володимир Козир.
- Ми намагаємося постійно допомагати військовим, які захищають незалежність та суверенітет нашої держави, - зазначив керівник ВАТ "Чернігівавтосервіс" Володимир Козир. - Свого часу для воїнів АТО закупили та відправили бронежилети, радіостанції та майже 20 тонн різноманітної гуманітарної допомоги. Також щоразу виділяємо автобуси для перевезення військовослужбовців до місць дислокації в зоні АТО.
Відремонтовані автомобілі отримав начальник 407-го військового госпіталю Олександр Слєсаренко. Він подякував спеціалістам та керівнику автопідприємства за безкоштовну допомогу в ремонті військової техніки.

Добавлено: 17-08-2015, 09:17
0
0

Похожие публикации


Наверх