онлайн казино Украины

«Експансія живопису» від Петра Лебединця. Анонс

«Експансія живопису» від Петра Лебединця. АнонсЧернігівський музей сучасного мистецтва «Пласт-Арт» представляє проект «Експансія живопису» відомого українського художника Петра Лебединця.
Проект «Експансія живопису» учасник Першої київської бієнале сучасного мистецтва Арсенале 2012.
Повідомляє прес-служба Чернігівського музею сучасного мистецтва «Пласт-Арт».
Художник світового рівня – Петро Лебединець відомий соковитими фарбами, гармонією кольорів, загальною мелодикою композиції, його картини випромінюють відчуття невтримної, майже космічної, енергії та світла. Цей талановитий київський художник не тільки яскравий представник не фігуративного направлення в сучасному мистецтві України, а й справжній майстер складних динамічних композицій і неперевершений колорист.
Митець частіше використовує, вподобані ще з дитинства кольори: смарагд морської хвилі, бірюзу південного неба, синь літної ночі, що казково розчиняється в палітрі спекотних помаранчевих та пурпурних тонів. Працюючи з ними, як композитор з нотами, перетворює свої картини на сміливі та милозвучні акорди в живописі.
Його полотна прикрашають музеї, галереї та приватні колекції по всьому світу. Роботи Лебединця можна побачити в Національному художньому музеї (Київ. Україна), Галереї «Inter Art Galerie Reich» (Кельн. Германія), Галереї «Martinez» (Канни. Франція), Галереї «Fanar» (Люнер. Швейцарія), Віденському музеї історії мистецтв (Відень. Австрія), в постійному представництві України при ООН , Українському музеї та Мерії Брукліну (Нью-Йорк. США), а також великої кількості інших міст Старого та Нового Світу.
Презентація виставки відбудеться 27 грудня 2012 о 15.00 годині
Виставка працюватиме з 27 грудня 2012 року по 27 січня 2013 року з 10.00 до 18.00 без перерви та вихідних.

Добавлено: 26-12-2012, 10:22
0
0

Похожие публикации


Наверх