онлайн казино Украины

Вишивану абетку подарували діткам на Миколая

Вишивану абетку подарували діткам на Миколая Незвичний подарунок – абетку, вишиту українськими рукодільницями, - отримали вихованці Чернігівської школи-інтернату ім. Ю.Коцюбинського.
Цей мистецький рукотвір подолав сотні кілометрів у поштовій посилці, поки дістався до своїх маленьких адресатів, адже перші літери абетки вишивалися в Києві, а далі вишивка помандрувала до Івано-Франківська, на Волинь, Житомирщину, Чернігівщину, Поділля, до Криму.
«Початок цій доброчинній справі покладено завдяки спілкуванню в соціальній мережі Однокласники. Вже традиційно щороку група дівчат-вишивальниць, що познайомилися в інтернеті, передають свої спільні роботи до дитячих будинків. Зокрема, торік вишиваний подарунок прибув до Дрогобича, а цього разу – до Чернігова», - зазначила співорганізатор акції, чернігівська журналістка і вишивальниця Олена Головатенко.
Разом із вишивкою вона передала вихованцям школи-інтернату ім. Ю.Коцюбинського новорічні ялинкові прикраси, придбані спільним коштом рукодільниць.
До доброї справи приєднався і колектив Чернігівського центру розвитку дитини «Янголятко», подарувавши шкільне приладдя. А святкового настрою додала казкова вистава про святого Миколая, яку влаштували для дітлахів волонтери Евроклубу, що діє при Чернігівській школі №1.

Добавлено: 21-12-2012, 10:27
0
0

Похожие публикации


Наверх