онлайн казино Украины

«Kiev-Tango-Project» у Чернігові. Анонс

«Kiev-Tango-Project» у Чернігові. АнонсВперше виступ творчого колективу «Kiev-Tango-Project» відбудеться в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм 11 листопада в 19:00.

Про це «Високому Валу» повідомила Крістіна Шестак.

Квартет «Kiev-Tango-Project», виконуючий величезний репертуар танго різних країн, епох і жанрів. Це і танго-джаз, і танго-вальс, танго-фокстрот, мілонги.

Музиканти «Kiev-Tango-Project» дають не тільки сольні концерти, але й виконують мілонги (танцювальне дійство, на якому танцюють танго абсолютно всі бажаючі, починаючи від профі і закінчуючи тими, хто перший раз його почув) тим самим, популяризуючи танцювальне Танго в колі танцюристів і просто слухачів цього жанру.

Квартет «Kiev-Tango-Project» записав і презентував два CD.

Це перший виступ квартету «Kiev-Tango-Project» в Чернігові, але не на Україні. Хлопці дуже відомі київській публіці, а незадовго до концерту в Чернігові, вони з великим успіхом представили свій проект в Луцьку. Також великий концертний тур колективу продовжиться по таким містам: Вінниця, Житомир, Луганськ, Полтава, Кривий Ріг, Сєверодонецьк, Шостка, Ніжин, Тернопіль, Ужгород, Чернівці, Львів, Миколаїв, Сімферополь, Ялта.

Слід зауважити, що саме в цьому концертному турі з колективом виступає спеціально запрошений гість з Аргентини-чудовий аргентинський співак і знавець танго Мартін Пачіоні (Martin Pacioni).

Інформація про творчий колектив «Kiev-Tango-Project»:

Музиканти зібралися разом в 2011 році, в рік 90-річчя великого аргентинського музиканта Астора П'яццолли, всі захоплені одним - аргентинським танго. Квартет «Kiev-Tango-Project» - єдиний колектив в Україні, що виконує твори Астора П'яццолли у оригінальному складі за оригінальними нотами, на високому професійному та художньому рівні, прагнучи при цьому максимально наблизитися до автентичного звучання аргентинського танго.

До складу квартету «Kiev-Tango-Project» входять:

Кирило Шарапов (скрипка)

Тетяна Павлічук-Тишкевич (рояль)

Сергій Курдіцкій (баян)

Дмитро Третяк (контрабас)

Мартін Пачіоні (Martin Pacioni) Чудовий знавець автентичного танго, прекрасний співак і педагог.

Добавлено: 7-11-2012, 10:28
0
0

Похожие публикации


Наверх