онлайн казино Украины

Різнокольорове диво у Сахутівці

Різнокольорове диво у Сахутівці У селян Сахутівки та й інших сіл Корюківського району городи в основному зайняті картоплею, буряками, помідорами.

А Віра Григорівна Горська відома на всю округу тим, що перетворила свої сотки, які їй дісталися від батька та матері, у справжнісінький квітник.

Я не міг не зупинитися, побачивши таку красу з асфальтівки. Жінка вже 20 літ як на пенсії. А перед тим 32 роки працювала на чернігівському «Хімволокні».

За квітникарство взялася років десять тому. У неї на городі росте аж 30 видів хризантем! А ще — майори, гладіолуси. І ось почав розростатися солідний кущ нареченої білої...

Що ж, приємно мати вдома таке різнокольорове диво. Особливо в жовтні, коли вже й заморозки часті гості. Та хризантеми ще буяють. Вони прикрашають сільський куток Сахутівки й створюють добрий настрій усім, хто минає це подвір’я. А ще — це просто кількамісячний рай для місцевих бджіл, джмелів! Як гріє сонечко — тут стоїть приємний гул цих невтомних трудяг, яким квіти дарують стільки нектару! Вони мов дякують господині за отриману насолоду!

Зрозуміло, Віра Григорівна вирощує й городину — картоплю, цибулю. Не купувати ж у сусідів! Та найголовніша для неї втіха — квіткова веселка, приємний насичений аромат на подвір’ї.

Добавлено: 7-11-2012, 10:21
0
0

Похожие публикации


Наверх