онлайн казино Украины

Соколов підписав «Слов’янське братство»

Соколов підписав «Слов’янське братство»Чернігівський міський голова Олександр Соколов на чолі делегації відвідав місто Гомель (республіка Білорусь), який 7-8 вересня відзначав знаменну дату – 850 років з дня заснування. Відзначення цієї дати співпало зі святкуванням Дня міста.

За інформацією управління стратегічного розвитку міста і туризму міської ради.

У святкових заходах взяли участь не лише місцеві жителі, але й численні гості з міст–партнерів. Офіційна делегація від Чернігова мала змогу разом з іншими гостями відвідати святкові заходи: ярмарку, народні гуляння, подивитись театралізоване дійство « Моє місто».

Під час оглядової екскурсії гості вернули особливу увагу на благоустрій та озеленення Гомеля, що входить, до речі, до списку найбільш благоустроєних міст СНД.

Слід зазначити, що приїзд чернігівської делегації не обмежився участю у святкових заходах.

Однією з ключових подій візиту стало проведення переговорів та підписання тристоронньої угоди про співпрацю «Слов’янське братство» між містами-партнерами Черніговом (Україна), Гомелем (республіка Білорусь) та Брянськом (Російська Федерація).

Документ скріплений підписами Чернігівського міського голови, Глави міста Брянськ та Голови Гомельського міського виконавчого комітету.

Угода окреслила основні напрямки тристороннього співробітництва у економічній, культурній, інформаційній та інших сферах життя міст.

Також, користуючись нагодою, Олександр Володимирович запросив усіх бажаючих відвідати Чернігів на святкування Дня міста, що пройде 21-22 вересня.

Добавлено: 12-09-2012, 11:01
0
0

Похожие публикации


Наверх