онлайн казино Украины

BMW і Hyundai хочуть об'єднатися

BMW і Hyundai хочуть об'єднатисяЗахідні ЗМІ по черзі говорять про те, що між BMW і корейською Hyundai Motor йдуть переговори про співпрацю.

Згідно з останньою розсекреченою інформацією, компанії збираються разом працювати над розробкою двигунів та в інших областях.У той же час інші джерела заявляють, що німці та корейці обговорюють щось виходяче за рамки вже звичного в наші дні проектного співробітництва. Подейкують про утворення цього альянсу, в якому гроші на розробку нових моторів обидва учасники будуть ділити порівну.

За даними німецьких ЗМІ, компанія BMW націлена на роботу з Hyundai через можливість знизити свої витрати на розробку нового сімейства моторів, які оцінюються в суму від одного до двох мільярдів євро. І хоча в Hyundai Motor спростували цю інформацію, експерти вважають, що об'єднання двох гігантів дозволить BMW заощадити, а корейці отримають досвід створення високотехнологічних і ефективних бензинових моторів.

Зараз також повідомляється про те, що німці домовляються з General Motors про перспективні технології, що стосуються паливних елементів і розглядають варіант розширення співпраці з PSA Peugeot Citroen в області бензинових двигунів. Також BMW працює з Toyota.

  • 0
Добавлено: 4-05-2012, 14:28
0
162

Похожие публикации


Наверх