онлайн казино Украины

УПЛ. 6 тур. Підводимо підсумки

УПЛ. 6 тур. Підводимо підсумкиЧерговий тур чемпіонату України з футболу подарував багато цікавих матчів, що в результаті дозволило донецькому "Шахтарю" очолити турнірну таблицю.

Павлов знову програє

Поєдинок, який розпочинав програму 6 туру УПЛ, завершився прогнозованим результатом. Київський "Арсенал" зумів переграти маріупольський "Іллічівець" та піднятися у верхню частину турнірної таблиці. Тепер лише одне очко розділяє "канонірів" від 4 місця, на якому досить несподівано поки що знаходиться харківський "Металіст".

Загалом поєдинок у Києві був напруженим та цікавим, адже доля протистояння вирішилася лише наприкінці зустрічі. "Іллічівець" відіграв добре, проте завершити поєдинок з прийнятним для себе результатом їм не вдалося. Мабуть, все-таки позначається на діях команди те, що Микола Павлов надто далеко від своїх підопічних та змушений спостерігати за грою з трибуни. Сподіватимемося, що незабаром усі питання вирішаться і наставник "Іллічівця" зможе повноцінно приступити до своєї роботи.

Підкорювачі "вершин"

Ужгородська "Говерла" зазнає чергової поразки у чемпіонаті. Звичайно, у цьому немає нічого дивного, адже вони програли серйозному супернику, проте якщо брати загалом, то нуль очків у шести матчах – це провальний результат. Закарпатці продовжують заганяти себе у важке турнірне становище, з якого буде дуже важко вилізти. Хоча не можна сказати, що грають вони погано. Навпаки "Говерла" демонструє красивий футбол, а їхні атаки завжди цікаві та не схожі одна на одну. Та на жаль, поки що це не приносить бажаний результат.

А "Металіст" можна привітати. Нарешті команда здобула таку довгоочікувану перемогу, яка сподіватимемося покладе кінець чорній смузі харків’ян, адже попереду на них чекають куди серйозніші випробування у Лізі Європи.

Дербі туру

Хоча у поєдинку між криворізьким "Кривбасом" та дніпропетровським "Дніпром" глядачі так і не побачили забитих голів, це драматичне протистояння все ж подарувало багато емоцій та цікавих моментів. Більш активно діяли гості, проте "Кривбас" продемонстрував, що не даремно знаходиться у верхній частині турнірної таблиці, і нічим не поступається таким сильним суперникам, як "Дніпро". Матч завершився нульовою нічиєю, яка не на руку дніпропетровцям, адже підопічні Хуанде Рамоса втратили чудову нагоду змістити "Динамо" з другої сходинки у турнірній таблиці.

Зупинили "біло-синіх"

Полтавській "Ворсклі" вдалося те, чого не змогла зробити ще жодна команда у новому сезоні – перемогти київське "Динамо". Після таких непереконливих поєдинків, які до цього проводили полтавці, звитяга над підопічними Юрія Сьоміна мала б додати їм впевненості у своїх діях.

Матч тримав у напрузі до останніх секунд, "Динамо" боролося до кінця, проте ні релігійні обряди Сьоміна, ні Браун Ідейє не зуміли у черговий раз врятувати команду. Перша поразка киян у чемпіонаті лише додала сил та наснаги "Шахтарю", який днем пізніше вийшов на поле стадіону "Чорноморець" супервмотивованим.

Свято вдалося

Донецький "Металург" та сімферопольська "Таврія" не визначили переможця і поділили очки у матчі, що проходив у Донецьку. Господарі поля відкрили рахунок вже у дебюті зустрічі, проте закріпити перевагу над суперником не зуміли. Підопічні Олега Лужного вже давно зрозуміли, що і так втратили надто багато у новому сезоні, а тому не могли безславно програти ще й матч проти "металургів". Варто згадати, що 300-ий поєдинок в еліті проводив Сергій Назаренко, і було б не справедливо, якби півзахисник збірної України у такий особливий день залишився б ні з чим.

Під кінець зустрічі "Таврія" все ж зрівняла рахунок, а той факт, що гол у ворота "Металурга" забив Назаренко дозволяє сказати, що футбольна фортуна вирішила привітати гравця по-своєму, адже це взяття воріт та у підсумку здобута нічия принесли команді не менше радості, ніж перемога.

Червона картка, як запорука успіху

Львівські "Карпати" під керівництвом Ніколая Костова здобули сім очків із дев’яти. Погодьтеся, що це чудовий результат для команди, яка у минулому сезоні ледь не вилетіла з Прем’єр-ліги, а новий чемпіонат почала вкрай невдало. "Зелено-білі", як і у матчі проти "Таврії" у меншості здобули перемогу. Але найбільше радує те, що команда потрохи знаходить притаманну їй гру, яку "Карпати" демонстрували два роки тому. У матчі проти запорізького "Металурга" удача була на боці львів’ян. Адже гості у кінці зустрічі мали безліч нагод, щоб здобути хоча б нічию.

Проте якщо згадати перший тайм, то можна сказати, що "зелено-білі" справедливо здобули цих три очки, оскільки при рівних складах повністю перегравали своїх опонентів. Наступне випробування для "Карпат" буде куди складнішим, адже команда Костова завітає у саме серце Донбасу до ворожого табору донецького "Шахтаря".

Зашвидко повірили у перемогу

Луцька "Волинь" не зуміла довести до логічного завершення поєдинок проти луганської "Зорі". При рахунку 2:0 за 10 хвилин до кінця протистояння підопічні Анатолія Дем’яненка примудрилися пропустити два голи та випустити перемогу з рук. Матч був цікавим та напруженим, проте вже мало хто вірив в успіх луганців, а вони взяли й здивували, ще раз довівши, що грати треба до останніх секунд зустрічі.


Матч туру

Один із найцікавіших поєдинків 6 туру УПЛ відбувався на переповненому стадіоні в Одесі, де місцевий "Чорноморець" приймав донецький "Шахтар". Суперники зуміли порадувати футбольних вболівальників видовищною грою та 6 забитими голами. Усе найцікавіше відбувалося у другій половині зустрічі, адже тоді команди почали діяти більш агресивно та рішуче.

"Шахтар" впродовж усього матчу мав перевагу лише в один гол, а тому ніяк не міг заспокоїтися, намагаючись уникнути неприємностей наприкінці поєдинку. Слід сказати, що їм це вдалося, адже "гірники" буквально порвали захист "Чорноморця" в завершальній десятихвилинці. І хоч "Шахтар" все ж пропустив один гол у додатковий час – це їм аніскільки не зіпсувало настрій, оскільки з Одеси вони поїдуть у якості одноосібних лідерів турнірної таблиці. Окремо на похвалу заслуговує півзахисник донеччан Генріх Мхітарян, який у цьому поєдинку відзначився хет-триком та з 10 забитими голами після 6 турів продовжує очолювати таблицю бомбардирів УПЛ.

Добавлено: 20-08-2012, 12:19
0
0

Похожие публикации


Наверх