онлайн казино Украины

"Свобода" переобере керівництво партії на закритому з'їзді

"Свобода" переобере керівництво партії на закритому з'їздіПро закритий з’їзд ВО "Свобода" для підбиття підсумків виборів та переобрання керівництва розповів заступник глави партії Андрій Мохник.
"З'їзд буде закритим, відбудеться в Будинку кіно в Києві, після нього проведуть брифінг для преси. Засідання присвятимо результатами виборчої кампанії в звітно-виборній формі...", - розповів Андрій Мохник.

"Два роки минуло з моменту обрання керівних органів ВО, тому згідно зі статутом, відбудеться засідання. Буде обрано нове керівництво", - додав він.
Крім того, Мохник зауважив, що що "виключення з партійних лав - це нормальна політична робота".

"Партія - справа добровільна, коли вступають в партію - беруть на себе певні зобов'язання, якщо їх погано виконують - є певні стягнення, якщо добре - заохочення", - пояснив "свободівець".

Водночас Мохник наголосив, що в "Свободі" немає ніяких сумнівів, що всі кандидати - "свободівці", які перемогли на парламентських виборах, напишуть заяви на вступ до парламентської фракції.

До слова, заступник голови Верховної Ради Микола Томенко повідомив, що ВО "Батьківщина" не обговорює можливість приєднання до них інших політичних партій.

Добавлено: 7-12-2012, 00:51
0
0

Похожие публикации


Наверх