онлайн казино Украины

В Ніжині обговорять прогарами кандидатів 209 округу. АНОНС

В Ніжині обговорять прогарами кандидатів 209 округу. АНОНС22 серпня в м. Ніжин відбудуться презентація та обговорення аналізу передвиборчих програм кандидатів-мажоритарників, які балотуються в 209 виборчому окрузі на Чернігівщині (місто Ніжин, Варвинський, Ніжинський, Носівський, Срібнянський райони, частина Ічнянського району)

Під час заходу буде представлено результати порівняльного аналізу передвиборчих програм всіх кандидатів – мажоритарників 200 виборчого округу.

Відповідний аналіз був проведений Чернігівською громадською організацією «Освітній центр «Ініціатива»» на основі офіційних передвиборчих програм кандидатів.

Захід розпочнеться о 15. 00 в малому залі засідань районної державної адміністрації (м.Ніжин, вул. Батюка, 5 -а)

До участі запрошуються представники політичних партій, кандидати та їх представники, громадські організації, засоби масової інформації та всі зацікавлені.



Круглий стіл відбудуться в рамках реалізації проекту «Парламентські вибори, як шанс для розв’язання місцевих проблем Чернігівського регіону», який реалізує громадська організація «Чернігівський освітній центр «Ініціатива» в партнерстві з «Поліським фондом міжнародних і регіональних досліджень» та за підтримки Фонду «Східна Європа та IRI.

Похожие публикации


Наверх