онлайн казино Украины

TAOR Karpaty Resort & Spa – ідеальне місце для відпочинку в Східниці

 

Літній відпочинок у Карпатах є чудовим способом насолодитися природою, розслабитися, набратися сил та енергії, а також познайомитись із місцевими традиціями. Якщо в 2024 році захотілося відчути всю красу гірських лісів, потрібно вирушати до Східниці. Це бальнеологічний курорт у Львівській області, де основна візитна картка – корисні мінеральні води та унікальна природа.

Варіантів для розміщення достатньо, що дозволяє знайти найкомфортніше місце для відпочинку. Одним з таких місць є TAOR Karpaty Resort & Spa в Східниці, де представлена велика кількість додаткових послуг та форм розваг. Є готель, ресторан, SPA-центр, місце для організації конференцій та ділових зустрічей, а також величезний набір розваг.

Готель

На вибір запропоновано декілька категорій номерів:

  1. Стандарт. Двомісний та одномісний номер у затишному виконанні з дерев'яними ліжками. Сполучені односпальні ліжка та ванна кімната. Загальна площа 25 кв.
  2. Стандарт покращений. Доповнюється балконом, що створює чудовий краєвид;
  3. Малий котедж. Вміщує від 2 до 4 осіб. Додатковим спальним місцем може бути диван. Котедж включає 2 спальні, вітальню, ванну кімнату з душем і невелику кухню. Загальна площа 56 кв.

Усього є 8 котеджів, які оформлені під різні пори року. Додатково потрібно виділити малий делюкс котедж, делюкс, а також великий котедж.

 SPA-центр

За наявності вільної хвилини завжди можна відвідати SPA-центр, щоб відновити сили та організм. Наявний набір таких послуг:

  • пресотерапія (ідеальний спосіб позбутися целюліту);
  • озонотерапія (позитивний ефект на серцево-судинну систему);
  • інгаляції (ідеальний спосіб лікування бронхолегеневих захворювань);
  • електротерапія (зняття больового синдрому та нормалізація обміну речовин у тканинах).

Додатково запропоновані грязьові обгортання, гідропроцедури, апітерапія та багато іншого. Завчасно є можливість пройти невеликий огляд у медиків, які дадуть рекомендації відносно запропонованих послуг. Можливо деякі з них протипоказані за станом здоров’я.

Активний відпочинок

Залежно від пори року в готелі TAOR Karpaty Resort & Spa пропонуються різні варіанти розваг. Літній період часу – це можливість насолодитися катанням на квадроциклах по спеціальним маршрутам, де відкриваються неймовірної краси пейзажі. Мотузковий парк стане чудовим місцем, щоб перевірити свою координацію та витривалість, а стрілянина з лука чи арбалета навпаки – точність. Зимовий час відкриває можливості для катання на лижах та снігоходах.

Похожие публикации


Наверх