онлайн казино Украины

Невідомі погорожують «пекельним смерчем» українським містам

Вже вчетверте за останні місяці надходять повідомлення про масове замінування будинків та торгових центрів. Вінниця, Черкаси і Києв – у всіх містах відбувається за схожим сценарієм.


Вінниця

15 травня ц.р. невідомі терористи анонімно погрожували підірвати 10 багатоповерхівок та 10 торгових центрів і кінотеатрів у Вінниці. Повідомлення надійшло у поліцію із інтернет-адреси.

«За то, что тупые идиоты … не только не выполнили наши требования, но решили бросить нам вызов! Они не посадили в тюрьму Игоря Бомбушкара… Теперь города Украины ждет ад!!! Мы не остановимся не перед чем!!!» - подаємо зміст повідомлення мовою оригіналу.

Екстрено 4 служби перевірили 19 названих об’єктів. Ніяких підозрілих предметів не виявили.

Черкаси

21 травня ц.р. черкаська поліція отримала повідомлення про замінування будинків, торгових центрів, шкіл – всього 34 адреси.

"Внимание, взрывы произойдут в жилых домах г. Черкассы по адрес: Победы 42, Л. Украинки 21, Чехова 82, Хоменка 15, Кирова 55 , Шевченка 132, Волкова 22, Пастеровськая 102, Негоды 59, Терещенка 51. Взрывы произойдут в городских больницах № 1, №2, №3, городская ДС станция Пастеровская 5, Дет. поликлиника №1 по ул. Благов. 148, тубдиспансер по ул. Зеленского 3, городская поликлиника №2 по Чорновола 1, венкождиспансер Можайского 50, роддом № 2 по ул.30 лет победы 16. В тороговых центрах города черкассы у людей находятся взрывные устройства ими будут организованы взрывы в таких ТЦ: Кооператор, Гранд на Мытнице, база Еврострой, Гранд маркет , Хрещатик Сити, Днепроплаза, Грин Сити, Любава, Плазма, Депот, Дом Торговли, Транзит, Аладин. За обугленые трупы детей благодарите педофила предателя – Игоря Бомбушкара, представителей СБУ, МВД и управление К Украины".

Людей евакуювали, на місцях працювали відповідні служби. Вибухівку не знайшли.

Кривий Ріг

15 травня через повідомлення про мінування у Кривому Розі евакуювали людей з 15 будівель. Автор повідомлення під псевдонімом «Вогняний смерч» висунув вимоги - перерахувати йому сім мільйонів євро на біткоіни рахунку. Також видалити з інтернет-ресурсів все сторінки мага Ігоря Бомбушкар і його колег і «вбити Ігоря Бомбушкар і його братію в прямому ефірі».

Якщо вимоги в записці не будуть виконані, невідомий погрожув влаштувати «кривавий сюрприз, в порівнянні з яким вибух Чорнобиля ніщо!».

Київ

Найбільше дісталось Києву: 27 березня, 22 та 30 травня на електронну пошту СБУ надходили анонімні повідомлення про замінування аеропортів Бориспіль та Жуляни, в гіпермаркетів, лікарень, дитячих садків і навіть пологових будинків. Вину ці події інтернет-бомбісти поклали на екстрасенса Бомбушкар.

Спецслужби і поліція методично щоразу перевіряли всі об'єкти з довгого списку, намагаючись вирахувати уявних бомбістів.

Посварились… маги

У всіх повідомленням згадується Ігор Бомбушкар. Ми дізнались, що людина із таким іменем існує – він маг та відомий екстрасенс, як і його дружина (була учасником «Битви екстрасенсів»). Бомбушкар випускник Донецького медуніверситету, спеціалізація — психіатрія. Там же і викладав. Через конфлікт із ректором звільнився. Зараз створив власну академію магії і екстрасенсорики. Пророкує майбутнє України, дає неординарні інтерв’ю на кладовищі. Саме він заявив, що більшість нардепів мають власних магів, які просувають їх наверх. Озвучив і розцінки – від 50 тис. доларів до мільйона – для Президента.

2019 05 30 bomb 1

За однією з версій, телефонний терорист – це інший маг, конкурент Бомбушкара. Тобто це так звані «розборки» чаклунів. Недарма в одній з анонімок містилась вимога видалити з інтернет-ресурсів все сторінки мага Ігоря Бомбушкар і його колег. І навіть змусити чаклуна зізнатись в тому, що він шарлатан.

Сам Ігор Бомбушкар каже, що йому регулярно загрожують з 2016 року:

«У мене дуже багато заздрісників, які ненавидять мене за те, що я викриваю всіляку Шушарах і шваль екстрасенсорну. Це хворі нещасні люди і, звичайно ж, я знаю, хто це. І про них я повідомив в поліцію», - прокоментував він.

* * *

Тож у підсумку – всі повідомлення про ймовірне замінування державних установ, закладів охорони здоров’я, розважальних центрів, а також місць значного скупчення людей, вулиць та будинків виявилися «фейковими». Втім, правоохоронні органи закликають мешканців та гостей Чернігівщини бути уважними та обережними.

Особливо варто проявляти пильність щодо виявлення підозрілих предметів та речей, залишених без нагляду, як в громадському автотранспорті, так і в приміщеннях або біля приміщень державних установ, закладів охорони здоров’я, розважальних центрів, а також місць значного скупчення людей, вулиць та будинків в місті Чернігові. А у разі надходження такої інформації просимо громадян звертатися за телефоном «102».

  • 0
Добавлено: 31-05-2019, 18:44
0
860

Похожие публикации


Наверх