онлайн казино Украины

За українську мову – зламаний ніс та забої

На прилуцького активіста напали і побили за вимогу обслуговувати у гастрономі українською мовою. Таку новину днями поширили чернігівські ЗМІ.

Як виявилось, постраждав Сергій Трушкін, активіст з міста Прилуки. Інформацію про побиття він оприлюдним на своїй сторінці у Фейсбуці.

«За прохання спілкуватися українською мовою у відділі Центрального гастроному продавчиня викликала свого чоловіка, який в центрі міста посеред білого дня здійснив напад і розсік мені обличчя. Їду в лікарню», - написав журналіст.

Постраждалому наклали шви над бровою та під оком. А після додаткового обстеження медики констатували перелом носа.

Користувачі Фейсбуку звернули увагу на те, що торговий заклад, де трапився випадок відмови обслуговувати українською мовою, знаходиться у самісінькому центрі Прилук, навпроти міської ради. До речі, один з його власників – депутат Чернігівської обласної ради від «Опозиційного блоку». А загалом – входить до прилуцької бізнес-групи «Європа».

У Прилуцькій міська раді пообіцяли взяти ситуацію під контроль. Адже справа набула всеукраїнського резонансу – допис Сергія Трушкіна поширили більш як 500 разів.

  • 0
Добавлено: 23-01-2018, 09:01
0
1 296

Похожие публикации


Наверх